Όσα γνωρίζουμε για την 3η σεζόν του The Morning Show

Jennifer Anniston και Reese Witherspoon επιστρέφουν, μόνο που τις περιμένει ένα νέο πρόσωπο.

Esquire Team
Γράφει: Τίμος Σαλαμές 12 Σεπτεμβρίου 2023

Πάρε μία θέση στον καναπέ σου, ετοίμασε καφέ, το The Morning Show ξεκινάει σύντομα. Η δημοφιλής δραματική σειρά του Apple TV+, με πρωταγωνίστριες τις Jennifer Anniston και Reese Witherspoon, επέστρεψε με την τρίτη σεζόν. Αν κρίνουμε από το trailer, αυτή η σεζόν θα είναι η καλύτερη – και ίσως η πιο έντονη και αγχωτική – από όλες.

Προτού περάσουμε στα νέα, ας κάνουμε ένα μίνι recap με spoilers: Από την πρεμιέρα του το 2019, το The Morning Show έχει κρατήσει τους τηλεθεατές κολλημένους στις θέσεις τους. Η σειρά ακολουθεί τους χαρακτήρες ενός πρωινού talk show ('The Morning Show'), που έχει την ίδια δομή με το γνωστό Good Morning America. Όταν ένας από τους παρουσιαστές, ο Mitch Kessler (Steve Carell), απολύεται μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, το δίκτυο προσλαμβάνει τη νέα παρουσιάστρια Bradley Jackson (Reese Witherspoon) για να τον αντικαταστήσει. Είναι μία τελευταία – απελπισμένη; - προσπάθεια να σωθεί το show, και αυτό λειτουργεί για ένα μικρό διάστημα, μέχρι που η Bradley συγκρούεται με τη συμπαρουσιάστρια – και πιο έμπειρη - Alex Levy (Jennifer Aniston), με πολλά behind-the-scenes μυστικά να βγαίνουν στη φόρα.

Η πρώτη σεζόν τελείωσε με τις Jackson και Levy να προσπαθούν να ξαναπάρουν το The Morning Show από τους διεφθαρμένους ιδιοκτήτες του. Στη δεύτερη σεζόν, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, τον δημόσιο έλεγχο και την πανδημία του COVID-19 που ξεσπά. Το επόμενο κεφάλαιο πιάνει τα πράγματα από εκεί που τα άφησαν, μία δραματική μάχη για την επιβίωση του ίδιου του σόου και των παρουσιαστών.

Πριν από την πρεμιέρα, η νέα δημιουργός του show, Charlotte Stoudt, μας προϊδέασε για νέες αξέχαστες ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές. 'Είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία μου με το Apple TV+ και το 'The Morning Show. Το cast, με πρωταγωνίστριες τις εκπληκτικές Jennifer Aniston και Reese Witherspoon είναι πραγματικά απίστευτο. Οι Kerry, Mimi και Michael, και οι ομάδες των Media Res, Hello Sunshine και Echo Films, έχουν δημιουργήσει έναν ακαταμάχητο κόσμο, που είναι εξίσου γευστικός και προκλητικός' ανέφερε η Charlotte Stoudt, με την ανυπομονησία για την τρίτη σεζόν να μεγαλώνει.

Τι συμβαίνει στην τρίτη σεζόν του The Morning Show;

Η τρίτη σεζόν ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Σύμφωνα με τη σύνοψη του Apple TV+: 'Το μέλλον του δικτύου μπαίνει σε ένα τεράστιο ερωτηματικό, όπως και η πίστη κάποιων σε αυτό, όταν ένας τιτάνας της τεχνολογίας δείχνει ενδιαφέρον για την εξαγορά του. Απροσδόκητες συμμαχίες σχηματίζονται, οι ιδιωτικές αλήθειες κάποιων γίνονται όπλα στα χέρια άλλων, και όλοι αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωποι με τις προσωπικές τους αξίες, εντός και εκτός του newsroom.

Ποιοι παίζουν στην τρίτη σεζόν του The Morning Show;

Οι κύριοι πρωταγωνιστές επιστρέφουν, η Jennifer Aniston σαν Alex και η Reese Withespoon σαν Bradley. Επίσης, στους ρόλους και χαρακτήρες που τους γνωρίσαμε, επιστρέφουν οι Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pitman, Desean Terry, Julianna Margulies, Greta Lee και Ruairi O’Connor.

Πέρα από το original cast, τo Apple TV+ φέρνει ένα νέο φρέσκο πρόσωπο στη σειρά. Ο λόγος για τον Jon Hamm (Madmen) που υποδύεται τον Paul Marks. Ο χαρακτήρας του είναι ένας επιχειρηματικός τιτάνας που ενδιαφέρεται να αγοράσει το UBA (το δίκτυο του The Morning Show). Με κάποιο τρόπο, η εξαγορά του δικτύου θα οδηγήσει τις δύο παρουσιάστριες σε μία νέα μάχη για δύναμη και εξουσία.

Η τρίτη σεζόν του The Morning Show κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου στο Apple TV+ με δύο νέα επεισόδια.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης