Και ξαφνικά όλοι ξαναβλέπουν Suits 3 χρόνια μετά το τέλος του

Θα επιστρέψει στο Suits η Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle;

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 13 Σεπτεμβρίου 2023

Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση είναι ένα δικαστικό δράμα που τελείωσε πριν από τρία χρόνια. Σύμφωνα, με στοιχεία της Nielsen το Suits, η ιστορία ενός τύπου που εργάστηκε σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης ως επιτυχημένος δικηγόρος χωρίς να έχει πάρει πτυχίο που προβλήθηκε για εννιά σεζόν από το 2011 μέχρι το 2019, έσπασε ρεκόρ σε streaming θεάσεις. Για την ακρίβεια, σημείωσε 3.1 δισεκατομμύρια λεπτά προβολής σε μία βδομάδα και σχεδόν 18 δισεκατομμύρια λεπτά σε ένα μήνα, μέσα από τις πλατφόρμες Netflix και Peacock.

Δεν είναι τόσο σίγουρο ότι αυτή η άνοδος στους αριθμούς στριμαρισμάτων οφείλεται στο λεγόμενο 'Meghan Markle effect' – το σόου απέκτησε νέο ενδιαφέρον όταν η πρωταγωνίστρια ηθοποιός παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χάρι – ή απλά στο γεγονός ότι εν μέσω της απεργίας των σεναριογράφων, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν και ξαναδούν αγαπημένες τους σειρές ελλείψει νέων.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Το Suits είναι τόσο δημοφιλές σήμερα όσο ήταν όταν προβαλλόταν στο πρόσφατο παρελθόν. Ίσως, ακόμα πιο δημοφιλές σήμερα. Κάτι που εγείρει το ερώτημα: Τρία χρόνια από το τέλος της σειράς, θα οδηγήσει αυτό το νέο ενδιαφέρον στην αναβίωση της;

Θα έχουμε μία 10η σεζόν του Suits ή ένα reboot;

Ο εκτελεστικός παραγωγός Gene Klein αστειεύτηκε μάλιστα με αυτό: 'Σε αυτή την εποχή των reboots και των επανενώσεων, είναι ένα από αυτά τα πράγματα που δε θα μου έκαναν εντύπωση αν κάποιος μας πρότεινε μία 10η σεζόν'.

Για την ώρα, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για μία 10η σεζόν. Φυσικά, η απεργία των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ έχει βάλει πάγο σε νέες ιδέες και σενάρια, αλλά ακόμα και έτσι, ο Klein σημείωσε ότι θα ήταν πολύ δύσκολη αποστολή να φέρει πίσω το αυθεντικό cast πρωταγωνιστών.

"Θα μου έκανε έκπληξη αν γινόταν ένα reunion, αλλά και θα ήμουν χαρούμενος αν τελικά γινόταν γιατί όταν δουλεύεις σε μία σειρά για τόσο μεγάλο διάστημα, όλοι γινόμαστε καλοί φίλοι", πρόσθεσε.

Μία από τις πρωταγωνίστριες που σίγουρα δε θα επέστρεφε θα ήταν η Δούκισσα του Σάσεξ, Meghan Markle, που υποδύθηκε τη Rachel Zane στις σεζόν 1 με 7. Έχει δηλώσει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στην υποκριτική.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.