Ο Robbie Williams κάνει στριπτίζ στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στο Netflix

Αν τον έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο, δε σου φαίνεται περίεργο.

Η δημοφιλής υπηρεσία streaming συνεργάζεται με τον εμβληματικό Robbie Williams για να μας ταξιδέψει σε 30 χρόνια από τη ζωή του μέσα από ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για εκείνον. Ο αγαπημένος Βρετανός τραγουδιστής αναδεικνύει την εκπληκτική καριέρα του, αποκαλύπτει υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ και μοιράζεται τα σκαμπανεβάσματα της ζωής του σε τέσσερα καθηλωτικά επεισόδια.

Το Netflix προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει στο κοινό του αποκλειστικό και συναρπαστικό περιεχόμενο και αυτή η φορά δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε συνεργασία με τον Robbie Williams, έναν από τους πιο αγαπημένους και γνωστούς τραγουδιστές του Ηνωμένου Βασιλείου, μας φέρνουν το ντοκιμαντέρ στο οποίο ο Βρετανός κάνει στριπτίζ, καθώς μοιράζεται τα συναισθήματά του για τα σκαμπανεβάσματα της καριέρας του.

Ένα οικείο ντοκιμαντέρ

Αυτό το ντοκιμαντέρ έρχεται σε μια εμβληματική στιγμή: την 25η επέτειο της σόλο καριέρας του Robbie Williams. Κατά τη διάρκεια αυτής της λαμπρής καριέρας, ο Robbie έζησε και ξεπέρασε προκλήσεις που συνέβαλαν στην επιτυχία του, από την εποχή του με τους Take That μέχρι τη θέση του ως ένας από τους πιο βραβευμένους άνδρες τραγουδιστές στην ιστορία της μουσικής.

Ένα από τα πράγματα για τα οποία οι θαυμαστές του είναι πιο ενθουσιασμένοι είναι η υπόσχεση για ανέκδοτες εικόνες και υλικό από το προσωπικό του αρχείο που δεν έχει μοιραστεί ποτέ στο παρελθόν με το κοινό. Αυτά τα στιγμιότυπα προσφέρουν μια σπάνια και πολύτιμη ματιά σε όσα καθόρισαν την καριέρα του Robbie Williams

Στο νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, ο Robbie Williams φαίνεται ευάλωτος και ειλικρινής. Σε μια σκηνή, τον ρωτούν πριν βγει στη σκηνή αν είναι έτοιμος, στην οποία ο Robbie απαντά με ειλικρίνεια: "Όχι. Πραγματικά εύχομαι να μπορούσα να κάνω κάτι άλλο για να ζήσω". Αυτή η ειλικρίνεια κάνει τη σειρά ακόμη πιο συγκλονιστική.

Να πέσει το trailer:

Προηγουμένως αθέατο υλικό και προσωπικές εξομολογήσεις

Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία του Joe Pearlman, εμβαθύνει στην προσωπική και επαγγελματική ζωή του Williams. Διερευνά τους αγώνες του με τον εθισμό, τη διαδικασία ανάρρωσής του, τo "διαζύγιό" του από το συγκρότημα Take That και την επακόλουθη επανένωση. Μέσα από νέες συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, γνωρίζουμε τον Robbie Williams πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και καταλαβαίνουμε πώς αντιμετώπισε και ξεπέρασε τις προκλήσεις που του έφερε η ζωή.

Οι θαυμαστές του Robbie Williams και κάθε λάτρης της μουσικής θα ανυπομονούν να βυθιστούν σε αυτό το 30χρονο ταξίδι της μουσικής, του πάθους και της μεταμόρφωσης. Η σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, γεμάτη με υλικό που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά, κατευθείαν από το προσωπικό αρχείο του καλλιτέχνη, κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου, μόνο στο Netflix.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης