Η ιστορία πίσω από το viral 'Βρε Αία, βρε Αία' της σειράς Δύο Ξένοι

Είναι αδύνατον να είσαι παιδί των '90s και να μη θυμάσαι το δίδυμο Μαρκορά και Αίαντα να διεκδικεί τη Μαρίνα Κουντουράτου.

Πες αλήθεια. Είναι πραγματικά αδύνατο να έχεις παρακολουθήσει τη σειρά "Δύο Ξένοι" που έχει μείνει στην ιστορία του Mega και κατ' επέκταση της ελληνικής τηλεόρασης ως μία από τις πιο δημοφιλείς και διαχρονικές για τις ατάκες των πρωταγωνιστών της και να μη θυμάσαι το beef Κωνσταντίνος Μαρκοράς - Αίας Μανθόπουλος για την καρδιά της Μαρίνας Κουντουράτου. Προφανώς, δεν ήταν μόνο η Ντένη Μαρκορά -η αείμνηστη Ντίνα Κώνστα- που τα έλεγε ωραία. 

Εξίσου απίθανο είναι να μη θυμάσαι, πως, όποτε ήθελε ο πρώτος να μπει στο μάτι ή ακόμη και να μειώσει τον δεύτερο, αναφωνούσε με χαρακτηριστικό ύφος -περιπαικτικό εννοείται- τη φράση "Βρε Αία, βρε Αία". Ήταν το viral της εποχής εκείνης που δεν είχε σόσιαλ μίντια και που συνέχισε να ακολουθεί τον ηθοποιό δεκαετίες μετά. Προφανώς, βοήθησαν και οι αλλεπάλληλες επαναλήψεις της σειράς.

Τώρα που κανείς από τους δύο δε μένει πια εδώ, αναζητώντας στο YouTube την εν λόγω ατάκα, βρήκαμε εντελώς τυχαία την προέλευσή της. Σε ένα απόσπασμα από μία παλαιότερη συνέντευξη του Αίαντα Μανθόπουλου στο Star Channel, εξηγεί πώς προστέθηκε στο υπάρχον σενάριο της σειράς. Με αυτόν τον τρόπο, λέμε το δικό μας αντίο στον 61χρονο ηθοποιό που εξέπνευσε σήμερα μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου.  

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος