Οι 10 πιο σέξι σειρές για το 2023

Έχεις βαρεθεί την τηλεόραση και θέλεις να παρακολουθήσεις κάτι σέξι; Αυτή είναι η λίστα που χρειάζεσαι.

Μερικές φορές χρειάζεσαι λίγο ρομαντισμό για να σπάσεις τη μονοτονία από τα θρίλερ με τις καταδιώξεις, τα δακρύβρεχτα δράματα και τις αστείες κωμωδίες. Αν θέλεις μια ανάπαυλα, συγχαρητήρια, διαβάζεις το σωστό κείμενο. Εδώ θα σου προτείνουμε μερικές σειρές για να ξεφύγεις λίγο.

Φέτος, το Χόλιγουντ έβγαλε μερικές εκπληκτικά σέξι σειρές. Φυσικά, υπάρχουν κάποιες προφανείς επιλογές, όπως το Sex/Life και το Fatal Attraction, αλλά μερικές φορές η πιο καυτή πλοκή βρίσκεται σε απροσδόκητα μέρη. Για παράδειγμα, αν είσαι λάτρης της μουσικής, ίσως χαρείς με τη βασανισμένη σχέση του Daisy Jones & The Six. Ή μπορεί να θέλεις να παρακολουθήσεις ένα καυτό και βαρύ έπος, το The Great. Ο ρομαντισμός είναι παντού. Απλά πρέπει να ξέρεις πού να ψάξεις.

Ευτυχώς, εμείς κάναμε τη δύσκολη δουλειά για εσένα. Παρακάτω, βρίσκεις τις πιο σέξι τηλεοπτικές σειρές του 2023, κατά την ταπεινή μας άποψη. 

Fatal Attraction

Το Fatal Attraction εξερευνά τι συμβαίνει όταν ένα ειδύλλιο παίρνει μια σκοτεινή τροπή. Αυτή η σειρά είναι remake της πρωτότυπης ταινίας του 1987, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Michael Douglas και Glenn Close. Αφού καταδικάστηκε για φόνο, ο πρωταγωνιστής αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από μια σχέση που έκρυψε από τη σύζυγό του.

Shadow & Bone

Τα πράγματα επιτέλους αναθερμαίνονται στη 2η σεζόν του Shadow & Bone. Η σειρά ακολουθεί την Alina Starkov, μια ορφανή και μέλος του στρατού που ανακαλύπτει ότι έχει μαγικές δυνάμεις. Στη συνέχεια, γνωρίζει τον στρατηγό Kirigan, έναν επικίνδυνο διοικητή από τον οποίο δεν μπορεί να μείνει μακριά. 

The Great

Αν και χαρακτηρίζεται ως κωμωδία, το The Great έχει μερικές ιδιαίτερα σέξι στιγμές που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Η σειρά παρακολουθεί την άνοδο της αυτοκράτειρας Αικατερίνης της Μεγάλης, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της με τον Πέτρο Γ', γεγονός που δημιουργεί μερικές απίστευτα καυτές σκηνές στην κρεβατοκάμαρα.

Sex/Life

Η σειρά αυτή ακολουθεί την Billie, μια νοικοκυρά που νοσταλγεί τη ζωή που ζούσε ως ελεύθερη γυναίκα στη Νέα Υόρκη. Καθώς ο γάμος της καταρρέει, η Billie προσπαθεί να γίνει ξανά η γυναίκα που ήταν κάποτε και για να το πετύχει αυτό, συναντά μια παλιά της περιπέτεια. Η πρώτη σεζόν άναψε φωτιά στη ζωή της Billie και στη δεύτερη σεζόν τα πράγματα γίνονται πολύ πιο καυτά.

In Love All Over Again

Αυτή η ισπανική σειρά ακολουθεί μια φοιτήτρια σχολής κινηματογράφου, την Irene, η οποία εργάζεται πάνω στην πρώτη της ταινία. Επιλέγει έναν άντρα ονόματι Julio για να πρωταγωνιστήσει στο έργο και γρήγορα ερωτεύονται, αλλά το ειδύλλιό τους διακόπτεται όταν η ζωή τούς χωρίζει. Με την πάροδο των ετών, ο Julio και η Irene συναντιούνται ξανά κι εκείνοι αναρωτιούνται αν πρέπει να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Εξάλλου, τι πιο σέξι από μια δεύτερη ευκαιρία;

Obsession

Αν αγαπάς τα διεστραμμένα οικογενειακά δράματα, τότε το Obsession είναι για εσένα. Αυτό το ερωτικό θρίλερ ακολουθεί έναν σεβαστό χειρουργό που έχει σχέση με την αρραβωνιαστικιά του γιου του. Το καυτό ρομάντζο τους είναι δύσκολο να το αφήσουν, όμως ελοχεύει ο κίνδυνος να καταστραφεί η οικογένειά τους.

Mayfair Witches

Η σειρά αυτή ακολουθεί μια ομάδα όμορφων μαγισσών που περιηγούνται στον πραγματικό κόσμο. Όταν η Rowan Fielding (Alexandra Daddario), μια νεαρή νευροχειρουργός, ανακαλύπτει ότι τυχαίνει να είναι και μάγισσα, πρέπει να μάθει πώς να αξιοποιεί τις δυνάμεις της, ενώ παράλληλα μάχεται ενάντια σε μια σκοτεινή παρουσία, που απειλεί την οικογένειά της εδώ και χρόνια.

The Company You Keep

Ο Milo Ventimiglia υποδύεται έναν έξυπνο απατεώνα στο The Company You Keep. Όταν εν αγνοία του κάνει one-night stand με μια πράκτορα της CIA, τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική τους ζωή ετοιμάζεται να καταρρεύσει. Θα καταφέρουν να βγουν από την κατάσταση σώοι και αβλαβείς; Ή θα μπλέξουν τα συναισθήματά τους στην πορεία;

Daisy Jones & The Six

Οι Daisy Jones & The Six θα σας ταξιδέψουν πίσω στη δεκαετία του '70, ή αλλιώς στην εποχή του σεξ, των ναρκωτικών και του ροκ εν ρολ. Η μίνι σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Taylor Jenkins Reid. Ακολουθεί μια μπάντα (εμπνευσμένη από τους Fleetwood Mac), της οποίας οι τραγουδιστές ερωτεύονται απροσδόκητα ο ένας τον άλλον. Μετά από μια sold-out συναυλία στο Soldier Field του Σικάγο, το συγκρότημα διαλύεται. Στη συνέχεια, δεκαετίες αργότερα, συμφωνούν να συμμετάσχουν σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Το αγαπημένο έπος του Bridgerton συνεχίζεται με τη σειρά-prequel, Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Στην πολυαναμενόμενη σειρά πρωταγωνιστεί η India Ria Amartefio ως νεαρή Charlotte, μια μέλλουσα βασίλισσα που πρέπει να βρει τον βασιλιά της.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr