Πρώτο, ολοκληρωμένο trailer για το Masters of The Air του Steven Spielberg

Η σειρά των 9 επεισοδίων έρχεται στην Apple TV+ στις 26 Ιανουαρίου και τώρα μπορείς να πάρεις μία γεύση από τι πρέπει να περιμένεις.

Γράφει: Γεωργία Πρέζα 07 Δεκεμβρίου 2023

Επιτέλους, το πρώτο, ολοκληρωμένο trailer για το Masters of The Air του Steven Spielberg είναι εδώ και τα έχει όλα. 

Ο Barry Keoghan και ο Austin Butler βομβαρδίζουν τη ναζιστική Γερμανία στη σειρά της Apple TV+ που περιστρέφεται γύρω από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, και εμείς έχουμε ήδη πάρει μία καλή γεύση τόσο από το teaser όσο και από το πρώτο, ολοκληρωμένο trailer. Με παραγωγό τον Tom Hanks και σκηνοθέτη τον Steven Spielberg, η σειρά φέρνει στο προσκήνιο όλα όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο, συμπεριλαμβανομένων των επικίνδυνων μαχών που έλαβαν χώρα σε ύψος 25.000 ποδιών, ως δείγμα σεβασμού στους γενναίους άνδρες της 8ης Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Gary Goetzman, ο ένας εκ των παραγωγών της σειράς των 9 επεισοδίων, ανέφερε μάλιστα σε πρόσφατη δήλωσή του πως ο Tom Hanks και ο Steven Spielberg "ήθελαν πάντα να οπτικοποιήσουν κινηματογραφικά αυτό που ο συγγραφέας, Donald L. Miller, αποκαλούσε 'το μοναδικό γεγονός στην ιστορία του πολέμου'. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Apple TV+ μας έδωσε την ευκαιρία να συνδυάσουμε τις προσπάθειες τόσων ταλαντούχων ανθρώπων, στην οθόνη και πίσω από την κάμερα, για να πούμε αυτή τη σημαντική ιστορία". 

Η επιλογή μάλιστα ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών, αυτή του Austin Butler, φαίνεται πως ανήκει στον Tom Hanks, ο οποίος τον παρακίνησε να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από τον ρόλο του ως Elvis Presley. "Έχεις βυθιστεί τόσο βαθιά στον Elvis που για την ψυχική σου υγεία θα ήταν φρόνιμο να πας κατευθείαν σε κάτι άλλο", αποκάλυψε ο Butler πως του είπε ο Hanks τη στιγμή του casting. 

Το Masters of the Air, που ήταν αρχικά ένα έργο του HBO σε εξέλιξη από το 2013 και που εξαγοράστηκε από την Apple TV+ το 2019, χαρακτηρίζεται ήδη ως αριστούργημα αφού τα ονόματα που κρύβονται πίσω από την παραγωγή δεν περνάνε σε καμία περίπτωση απαρατήρητα. Το μόνο πράγμα που μένει ωστόσο τώρα, είναι να περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα των δύο πρώτων επεισοδίων της σειράς στις 26 Ιανουαρίου, για επιβεβαιώσουμε ή όχι. 

Να πέσει το trailer: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.