Μερικές πληροφορίες για τη 2η σεζόν του One Piece

Ανυπομονείς για τη δεύτερη σεζόν; Διάβασε παρακάτω.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 13 Δεκεμβρίου 2023

Η μεταφορά του πασίγνωστου anime One Piece από το Netflix διέψευσε κάθε προσδοκία, εδραιώνοντας τη θέση της ως μία από τις πιο επιτυχημένες live-action διασκευές μέχρι σήμερα. Μετά τη συγκλονιστική επιτυχία της πρώτης σεζόν, που ήταν γεμάτη δράση και πιστή στο πρωτότυπο υλικό του Eiichiro Oda, οι φήμες για τη 2η σεζόν είναι ήδη εδώ.

Τα πάντα για τη 2η σεζόν του One Piece

Η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του One Piece στο Netflix ακόμα δεν έχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία, όμως εκτιμάμε ότι η σειρά θα μπορούσε να επιστρέψει το 2025 ή, ελπίζουμε, το 2026. Η αβεβαιότητα περιβάλλει την αναμενόμενη πλοκή αυτού του νέου μέρους, αλλά οι οπαδοί ανυπομονούν να δουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες να προχωρούν στη Μεγάλη Γραμμή.

Η 1η σεζόν άφησε τους θεατές να ανυπομονούν για περισσότερες περιπέτειες του πληρώματος του Luffy και οι ενδείξεις μιλούν για ένα συναρπαστικό ταξίδι σε εμβληματικές τοποθεσίες, όπως η Loguetown και το Drum Kingdom. Η πιθανή εμφάνιση του Smoker και η εισαγωγή βασικών χαρακτήρων, όπως ο Tony Tony Chopper υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές και απροσδόκητες ανατροπές στην πλοκή.

Νέοι χαρακτήρες

Όσον αφορά το cast, οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους Straw Hats έλαβαν ευρεία επιδοκιμασία, εξασφαλίζοντας την επιστροφή τους στη 2η σεζόν. Ωστόσο, αναμένεται να προστεθούν νέοι χαρακτήρες, όπως η Vivi, ο Crocodile και ο Nico Robin, γεγονός που έχει προκαλέσει διάφορες εικασίες και φυσικά ενθουσιασμό στους θαυμαστές της σειράς.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημο trailer για τη 2η σεζόν, αλλά οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία κάθε teaser που θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνέχεια αυτής της συναρπαστικής ιστορίας. Καθώς η πιθανή ημερομηνία για την πρεμιέρα πλησιάζει, μείνε συντονισμένος για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τη δεύτερη σεζόν του One Piece στο Netflix.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης