Οι σειρές που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το Brooklyn Nine-Nine

5 σειρές που θα σε κάνουν να γελάσεις πολύ, ορκιζόμαστε.

Esquire Team
Γράφει: Γεωργία Πρέζα 15 Δεκεμβρίου 2023

Το Brooklyn Nine-Nine έχει τελειώσει εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια και κάτι μας λέει πως πολλοί είτε θα το ξαναδούν είτε θα το δουν πρώτη φορά μετά την είδηση του θανάτου του Andre Braugher. Αν ωστόσο, απλώς χρειάζεσαι μία καλή, feel good σειρά, τσέκαρε την παρακάτω λίστα. Γιατί μπορεί οι ιστορίες του Jake, της Amy, του Captain Holt και των υπολοίπων να έχουν τελειώσει, εκεί έξω όμως υπάρχουν αντίστοιχα καλές και αστείες ιστορίες που περιμένουν απλώς να πατήσεις το play. 

Στη λίστα που ακολουθεί λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις σειρές που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το Brooklyn Nine-Nine και θες να συνεχίσεις να γελάς. 

The Office

Ναι, το πιο πιθανό είναι πως το The Office το έχεις ήδη δει αλλά δεν πειράζει καθόλου γιατί πολύ απλά, δε σταματάει ποτέ να είναι αστείο. Με 9 σεζόν και 188 επεισόδια, αυτή η σειρά και οι χαρακτήρες της δε σε απογοητεύουν ούτε στιγμή. Αν δεν το έχεις δει, να είσαι σίγουρος πως η Dunder Mifflin θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σου εταιρεία ενώ οι εργαζόμενοι και οι μεταξύ τους σχέσεις θα σε κάνουν να γελάσεις πραγματικά πολύ, ξανά και ξανά. 

Ted Lasso

Η βραβευμένη με Emmy κωμωδία Ted Lasso, ακολουθεί τον Jason Sudeikis στο ρόλο του ομώνυμου προπονητή αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος μετακομίζει στην Αγγλία για να... προπονήσει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ωστόσο, δεν έχει την παραμικρή ιδέα περί ποδοσφαίρου. Ξέρουμε ότι ως υπόθεση μπορεί να μη σου ακούγεται πολύ δελεαστική, όμως σου εγγυώμαστε, πώς βλέποντάς το στο AppleTV+ θα θέλεις να κάνεις φίλο σου χθες, τον Ted Lasso. Είναι μακράν ό,τι πιο feel good έχουμε δει τελευταία.

Community

H σειρά Community δημιουργήθηκε από τον Dan Harmon, τον ίδιο άνθρωπο δηλαδή που κρύβεται πίσω από το Rick and Morty και αυτό, θα έπρεπε να σου λέει ήδη πολλά. Η κωμωδία αυτή λοιπόν, ακολουθεί μία δυσλειτουργική ομάδα μελέτης στο Greendale Community College, με επικεφαλής τον αλαζόνα και εγωιστή επίδοξο δικηγόρο Jeff Winger, ο οποίος προσποιείται ότι πέρασε τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου. Πώς πάει άραγε αυτό; 

The Good Place

H κωμωδία αυτή ασχολείται με τη γραφειοκρατία (δεν τα έχει μόνο η Ελλάδα αυτά), που διοικεί τη μετά θάνατον ζωή και τα πολλά φιλοσοφικά ερωτήματα που θέτει το σύστημα. Η Eleanor Shellstrop, που την υποδύεται η Kristen Bell, είναι μία γυναίκα που κάπως λανθασμένα, βρίσκεται στον παράδεισο και θέλει πάση θυσία να μείνει εκεί.

New Girl 

Το New Girl ακολουθεί τη Zooey Deschanel ως Jess Day, μία νέα γυναίκα που ζει με τρεις άντρες συγκάτοικους, τον Nick, τον Schmidt και τον Winston. Οι φιλίες των συγκατοίκων, οι μεταξύ τους σχέσεις και τα ανόητα, εκτός πραγματικότητας αστεία είναι σίγουρο πως θα σε κάνουν να γελάσεις πολύ. Fun fact, που ίσως θυμούνται οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του Brooklyn Nine-Nine, έχει συμβεί και crossover των δύο αυτών σειρών, στην 4η μάλιστα σεζόν του Brooklyn. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr