Πώς γιορτάζει το HBO τα 25 χρόνια The Sopranos

Σαν σήμερα, στις 10 Ιανουαρίου του 1999, η θρυλική σειρά The Sopranos κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 10 Ιανουαρίου 2024

Τα 25 της χρόνια γιορτάζει σήμερα η θρυλική σειρά The Sopranos, που έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου του 1999. Το HBO Max είναι μάλιστα έτοιμο να γιορτάσει την ημέρα αυτή με έναν τρόπο που οι φαν της σειράς, θα λατρέψουν σίγουρα. 

Ειδικότερα, το HBO Max λέει "χρόνια πολλά" στους Sopranos δίνοντας στη δημοσιότητα υλικό από 15 σκηνές της σειράς που έχουν διαγραφεί, και τρεις σκηνές που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ μέχρι τώρα. Η πλατφόρμα διευρύνει έτσι την πρόσβαση στο backstage περιεχόμενο ενώ, προχωράει και σε κάτι ακόμα: στη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού στο TikTok ονόματι Sopranos, που επιτρέπει στους θαυμαστές της σειράς να ξαναζήσουν κάθε επεισόδιο της εμβληματικής σειράς σε 25 μόλις δευτερόλεπτα. Όχι και άσχημα για το Gen Z κοινό, έτσι; 

Παράλληλα, το HBO Max δε σταματάει εδώ, αφού πρόκειται να συγκεντρώσει τους ηθοποιούς της σειράς σε ένα ιδιωτικό δείπνο, για ένα μικρό reunion, με σκοπό να προσκαλέσει σε αυτό και κάποιους θαυμαστές ώστε να τους γνωρίσουν από κοντά. Για την ακρίβεια, στα γενέθλια της σειράς, θα μπορούν να δειπνήσουν μέσω ενός επίσημου pop-up καταστήματος Satriale's στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, ενώ μέσω της Postmates οι υπόλοιποι fans του Sopranos θα μπορούν να παραγγείλουν ένα ιταλικό σάντουιτς, εμπνευσμένο από τη σειρά. Επίσης, το Alamo Drafthouse θα φιλοξενήσει προβολές θαυμαστών του Family Reunion στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου θα παρουσιαστεί το πιλοτικό επεισόδιο. 

"Οι Sopranos άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην παγκόσμια ψυχαγωγική κουλτούρα και συνέβαλαν καθοριστικά στο να οριστεί το HBO ως προορισμός για πρωτοποριακό, βραβευμένο πρόγραμμα. Οι πολλοί τρόποι με τους οποίους θα τιμήσουμε αυτό το ορόσημο των 25 χρόνων θα επιτρέψουν στους θαυμαστές να γιορτάσουν την κληρονομιά των Soprano και να αποτίσουν φόρο τιμής στους χαρακτήρες που είχαν τόσο διαρκή αντίκτυπο", δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του HBO/Max, Zach Enterlin.

Πάρε μία μικρή γεύση εδώ:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.