Όλα τα μέρη στα οποία γυρίστηκε το One Day του Netflix

Ανάμεσα σε αυτά, και η Ελλάδα.

Γράφει: Esquire Editors 20 Φεβρουαρίου 2024

Το One Day είναι η σειρά για την οποία όλοι μιλούν από τη στιγμή που έκανε πρεμιέρα στο Netflix. Η δακρύβρεχτη ιστορία της βασίζεται ομώνυμο best seller μυθιστόρημα του David Nicholls που κυκλοφόρησε το 2009. Πριν από την τηλεοπτική του μεταφορά, προηγήθηκε και η κινηματογραφική εκδοχή με τους Anne Hathaway και Jim Sturgess στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στη σειρά, τους Emma Morley και Dexter Mayhew υποδύονται οι Ambika Mod και Leo Woodall. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Molly Manners.

Η πλοκή ακολουθεί τη ζωή τους σε μια διάρκεια 20 ετών κατά την οποία, εκτός των άλλων, βρέθηκαν και σε ονειρεμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Η ιστορία ξεκινά από τις 15 Ιουλίου του 1988, την ημέρα της αποφοίτησής τους από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Στα 14 επεισόδια της σειράς βλέπουμε τη ζωή της Em και του Dex κάθε χρονιά 15 Ιουλίου για τα 20 χρόνια που ακολούθησαν της πρώτης τους γνωριμίας.

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι επικές ατάκες του Jerry Seinfeld που άφησαν εποχή

Ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς -αλλά και πολυεκατομμυριούχος- έχει "πλάσει" την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Γραφει Παυλος Κρουστης