Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Wednesday

Η πρωταγωνίστρια Jenna Ortega, υποστηρίζει ότι το κάθε επεισόδιο θα μοιάζει με ταινία.

Γράφει: Γεωργία Πρέζα 22 Φεβρουαρίου 2024

Η 2η σεζόν του Wednesday είναι στα σκαριά και οι περιπέτειές της αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα, ενώ όλα δείχνουν πως θα εκτείνονται σε περισσότερα επεισόδια. 

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνίστρια είναι η Jenna Ortega, γνωρίζουμε από τον Ιανουάριο του 2023 ότι πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί. Τι άλλο όμως ξέρουμε για την πολυαναμενόμενη αυτή σεζόν; 

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της, η Jenna Ortega ανέφερε πως τα νέα επεισόδια θα μοιάζουν με ταινίες. Η ίδια τόνισε πως η παραγωγή θέλει να εστιάσει περισσότερο στον τρόμο βγάζοντας εντελώς το ερωτικό και ρομαντικό στοιχείο από τον χαρακτήρα της Wednesday, κάτι που φαίνεται πως επιθυμεί πολύ και η ίδια. 

Μάλιστα, λίγο καιρό πριν, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Tonight Show Starring Jimmy Fallon του NBC, η Ortega υποβάθμισε τα ειδύλλια του χαρακτήρα της λέγοντας το εξής: "Νομίζω ότι θέλουμε να αναβαθμίσουμε λίγο την πτυχή του τρόμου και μετά να βγάλουμε την Wednesday από τη ρομαντική της κατάσταση και να την αφήσουμε να είναι το δικό της άτομο και να πολεμήσει το δικό της έγκλημα".

Ενώ λίγους μήνες μετά, στο Variety's Actors on Actors, είχε δηλώσει: 

"Θέλουμε να κλίνουμε λίγο περισσότερο στην πτυχή του τρόμου της παράστασης επειδή είναι τόσο ανάλαφρη, και μια παράσταση όπως αυτή με βρικόλακες, λυκάνθρωπους και υπερδυνάμεις, δεν θέλετε να πάρετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά. Καταργούμε κάθε ρομαντικό έρωτα για την Wednesday, κάτι που είναι πραγματικά υπέροχο". 

"Νομίζω ότι κάθε επεισόδιο θα μοιάζει λίγο σαν ταινία, κάτι που είναι ωραίο", δήλωσε τέλος, τον περασμένο Ιανουάριο, αναλύοντας στη συνέχεια όλες τις διαφορές μεταξύ πρώτης και δεύτερης σεζόν. 

Μέχρι στιγμής, δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα δούμε τη 2η σεζόν ωστόσο, τα γυρίσματά της ξεκινούν τον ερχόμενο Απρίλιο και από ό,τι έχουμε καταλάβει, η Wednesday θα είναι πιο σκοτεινή από ποτέ. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης