Τι είναι πάλι αυτοί οι Kolonos Hooligans;

H αδίστακτη συμμορία ανηλίκων με ληστείες, ξυλοδαρμούς και συνεννοήσεις μέσω instagram.

Γράφει: Esquire Editors 10 Νοεμβρίου 2021

Δολοφονικές επιθέσεις μέσα σε σχολεία, βίαιες ληστείες, άγριες συμπλοκές επικυριαρχίας, ξυλοδαρμοί μαθητών. Μια σκληρή και αδίστακτη συμμορία είχαν δημιουργήσει ανήλικοι στον Κολωνό, ονόματι Kolonos Hooligans που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε σχολεία του κέντρου της Αθήνας.

Οι συλλήψεις

Η αστυνομία προχώρησε το Σάββατο στη σύλληψη τριών μελών της συμμορίας, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν 4 ακόμα άτομα. Η "οικογένεια χούλιγκαν του Κολωνού" (colonos hooligans family), όπως αποκαλούσαν τη συμμορία τους οι "αγγουροι" συλληφθέντες, λίγες μέρες πριν είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο έναν 16χρονο μαθητή Επαγγελματικού Λυκείου, τον οποίο τραυμάτισαν με μαχαίρι την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου.

"Τι έκανα ρε μάγκες...", φώναζε νεαρός μαθητής την ώρα που δεχόταν βίαιη επίθεση από τα μέλη της συμμορίας, έξω από σχολείο του κέντρου. Τις εικόνες που είχε καταγράψει "συνεργός" τους, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών στα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Αποτυπώνουν την αγριότητα με την οποία δρούσαν τα μέλη της συμμορίας που έβαζαν στο στόχαστρο ανήλικους από "αντίπαλες" συμμορίες σε Άγιο Παντελεήμονα, Σεπόλια και Κολωνό, τους οποίους χτυπούσαν με μανία, λύνοντας έτσι τις διαφορές τους. "Τώρα γιατί δε μιλάς;" φαίνεται να λένε σε ένα θύμα τους το οποίο βιντεοσκοπούν να φεύγει με αίματα στο πρόσωπο έχοντας δεχτεί τα χτυπήματα τους.

 

Η συνέχεια στο TheToc.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το απόκοσμο timelapse βίντεο από την επέλαση της αφρικανικής σκόνης στην Αθήνα

Η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα έκανε αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες, χαρίζοντας απόκοσμες εικόνες.

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.