Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς

Σε ηλικία 70 ετών.

Γράφει: Esquire Editors 24 Δεκεμβρίου 2023

Πέθανε σήμερα Κυριακή παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε νοσήσει από κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό. Ο Βασίλης Καρράς έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η τελευταία φορά που το κοινό έμαθε νέα του ήταν πριν ενάμιση μήνα, όταν βγήκε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια του ζωντανού σόου του Fame Story.

"Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο, στο πάνελ και παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή τη φιλοξενία και όλο τον ελληνικό λαό, όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους ", είχε πει απευθυνόμενος στον Νίκο Κοκλώνη και είχε προσθέσει: "Τι αγάπη είναι αυτή, Θεέ μου; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, Νικόλα, όπως κι εσύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε".

Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο "Πρόσφυγας" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του "Εγώ αγάπη μου, εγώ".

Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ' έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το απόκοσμο timelapse βίντεο από την επέλαση της αφρικανικής σκόνης στην Αθήνα

Η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα έκανε αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες, χαρίζοντας απόκοσμες εικόνες.

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.