Όλοι στα σόσιαλ μίντια μιλούν για τον Νίκο Παππά στη συνέλευση της Νομικής

Τη δική του απάντηση με ένα story στο Instagram, έδωσε ο αθλητής.

Γράφει: Esquire Editors 01 Φεβρουαρίου 2024

Τη δική του απάντηση με μια ιστορία στο Instagram, έδωσε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την παρουσία του στη συνέλευση της Νομικής του ΕΚΠΑ. Η εξήγηση είναι ότι ο Νίκος Παππάς είναι ακόμα φοιτητής!!! αν και η εισαγωγή του στη σχολή έγινε το μακρινό 2008.

Ο ίδιος πέρα από μπασκετμπολίστας, είχε καταφέρει να περάσει στη Νομική το 2008, χωρίς ωστόσο να ασχοληθεί πολύ με τη σχολή του καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την καριέρα του στο μπάσκετ, που εκείνη την περίοδο είχε ανοδική πορεία. Τώρα, δεν είναι σαφές αν διαβάζει να περάσει τα μαθήματα, πάντως διατηρεί την ιδιότητα του φοιτητή και δεν ήταν παρείσακτος στο αμφιθέατρο.

Όλοι στα σόσιαλ μίντια μιλούν για τον Νίκο Παππά στη συνέλευση της Νομικής

Χαμός στα social media με την εμφάνισή του στη συνέλευση

Από: TheToc.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το απόκοσμο timelapse βίντεο από την επέλαση της αφρικανικής σκόνης στην Αθήνα

Η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα έκανε αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες, χαρίζοντας απόκοσμες εικόνες.

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.