Πέθανε ο ηθοποιός Emmet Walsh από τις ταινίες Blade Runner και My Best Friend's Wedding

Eίχε λάβει μέρος σε 119 ταινίες και 250 τηλεοπτικές παραγωγές.

Η βιομηχανία του θεάματος θρηνεί για την απώλεια του Emmet Walsh, ενός βετεράνου ηθοποιού του οποίου η αξιοσημείωτη καριέρα διήρκεσε πάνω από έξι δεκαετίες. Γνωστός για τις αξέχαστες ερμηνείες του σε ταινίες, όπως το Blade Runner και το Knives Out, ο Walsh απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του.

Οι ρόλοι του

Η ευελιξία του Walsh ως ηθοποιού ήταν εμφανής στην ερμηνεία του ως διοικητής της αστυνομίας του Λος Άντζελες, δίπλα στον Harrison Ford, στην εμβληματική ταινία επιστημονικής φαντασίας Blade Runner (1982). Επιπλέον, υποδύθηκε τον πατέρα του χαρακτήρα του Dermot Mulroney στην αγαπημένη ρομαντική κομεντί, My Best Friend's Wedding, στην οποία μοιράστηκε την οθόνη με την Julia Roberts, αλλά και τον προϊστάμενο του Dustin Hoffman στο σκληρό δράμα, Straight Time. Επίσης πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία των αδελφών Cohen, Blood Simple.

Κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του, ο Walsh κόσμησε τις οθόνες σε 119 ταινίες και συμμετείχε σε 250 τηλεοπτικές παραγωγές. Η τελευταία του εμφάνιση στην οθόνη ήταν ως ο σοφός και γερασμένος φρουρός ασφαλείας στο βραβευμένο από τους κριτικούς, Knives Out (2019), με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το απόκοσμο timelapse βίντεο από την επέλαση της αφρικανικής σκόνης στην Αθήνα

Η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα έκανε αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες, χαρίζοντας απόκοσμες εικόνες.

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.