Ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του Erdogan

Ο Erdogan ακυρώνει τις σημερινές εκδηλώσεις της προεκλογικής εκστρατείας και τις δημόσιες εμφανίσεις του έπειτα από σύσταση των γιατρών.

Γράφει: Esquire Editors 26 Απριλίου 2023

Ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ύστερα από σύσταση των γιατρών, καθώς και τις δημόσιες εμφανίσεις του, ενώ απομένουν λιγότερες από 20 ημέρες για τις εκλογές της 14ης Μαΐου.

Τι ανέφερε ο Erdogan

"Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι ύστερα από σύσταση των γιατρών μου", ανέφερε ο Ερντογάν, 69 ετών, στον λογαριασμό του στο Twitter.

"Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε με τους αδελφούς μας του Κιρίκαλε, Γιοζγκάτ και Σίβας (σ.σ. Σεβάστεια) σήμερα. Ζητώ συγγνώμη από όλους", έγραψε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στις περιοχές της κεντρικής Ανατολίας όπου είχε προγραμματιστεί να μεταβεί.

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε ήδη εκφωνήσει τρεις ομιλίες χθες στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 14ης Μαΐου, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις εμφανίζονται αμφίρροπες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος ένιωσε χθες ξαφνική αδιαθεσία, την ώρα της ζωντανής μετάδοσης συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7.

Την ώρα που συνέχιζε η συνέντευξη του Erdogan ακούστηκαν φωνές: "Ω Θεέ μου", εντός του προεδρικού μεγάρου, ο δημοσιογράφος ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις και το πρόγραμμα διακόπηκε απότομα.

Μετά από περίπου 10 λεπτά ο Erdogan εμφανίστηκε και πάλι, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, ανέφερε πως είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα. 

Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας έληξε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα πλάνα από την εκπομπή "κόπηκαν" και στο βίντεο που δημοσιεύθηκε φαίνεται μόνο ο δημοσιογράφος σαστισμένος να λέει πως προχωρούν σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Σε άλλα νέα, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με γραφείο τελετών απειλεί πως 'θα θάψει την Ευρώπη της Merkel'

Ο Ιωάννης Γκουσμπουνάρης κατεβαίνει με την πολιτική παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και το βίντεο που θα δεις, τα λέει όλα.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Το TikTok και ο 'εφιάλτης' του Joe Biden

Το νομοσχέδιο που υπέγραψε την Τετάρτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Έξι χρόνια μετά την ολέθρια φωτιά που σάρωσε το Μάτι, η Δικαιοσύνη θα δώσει σήμερα την πρώτη της απάντηση.

7 τρελές θεωρίες για το σύμπαν που αμφισβητούν το Big Bang

Σαν σήμερα πριν από 7.000 χρόνια έγινε το Big Bang σύμφωνα με τον Johannes Kepler. Ή και όχι.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το απόκοσμο timelapse βίντεο από την επέλαση της αφρικανικής σκόνης στην Αθήνα

Η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα έκανε αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες, χαρίζοντας απόκοσμες εικόνες.

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος