Υποψήφια των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ ενισχύει τον προεκλογικό της αγώνα κάνοντας σεξ

Η Susanna Gibson έκανε με σεξ με τον σύζυγό της και αναρτούσε τα επίμαχα βίντεο σε πλατφόρμα στο ίντερνετ.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 13 Σεπτεμβρίου 2023

Μία αρκετά πρωτότυπη ιδέα είχε η υποψήφια των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, Susanna Gibson, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την προεκλογική της εκστρατεία. Ποια ήταν αυτή; Μα φυσικά, να ανεβάσει στο διαδίκτυο στιγμιότυπα από την κρεβατοκάμαρά της ζητώντας συμβουλές από τους χρήστες.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη νοσοκόμα που είναι υποψήφια με το Δημοκρατικό Κόμμα στη Βιρτζίνια διεκδικώντας μία έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων φέρεται να χρησιμοποίησε την πλατφόρμα Chaturbate. Εκεί, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο Fox News, η ίδια και ο σύζυγός της αναρτούσαν τις ιδιωτικές τους στιγμές και ενθάρρυναν τους χρήστες να πληρώσουν για το περιεχόμενο. Για την ακρίβεια, η Gibson φέρεται να έχει αναρτήσει περισσότερα από 12 βίντεο τα οποία αρχειοθετήθηκαν σε έναν ιστότοπο, τον Recurbate, τον Σεπτέμβριο του 2022, μετά από την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις εκλογές.

Παρότι η εν λόγω δραστηριότητα έγινε γνωστή, η Washington Post αναφέρει πως η Gibson δεν πτοήθηκε και δημοσίευσε μερικά ακόμη ερωτικά βίντεο με ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου του 2022, τα οποία πλέον δεν είναι διαθέσιμα σε καμία πλατφόρμα, ούτε ως αρχειοθετημένα.

Προς υπεράσπιση του εαυτού της, η υποψήφια των Δημοκρατικών δήλωσε πως οι αποκαλύψεις της εφημερίδας αποτελούν "παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής με στόχο να ταπεινώσουν την ίδια και την οικογένειά της", ενώ φαίνεται να αρνείται πως διατεινόταν ότι "θα έκανε συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις σ΄ένα 'ιδιωτικό δωμάτιο' εάν οι χρήστες πλήρωναν αδρά".

"Δε θα με εκφοβίσει και δεν θα με φιμώσει, κανείς. [...] Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι και οι Ρεπουμπλικανοί σύμμαχοί τους έχουν αποδείξει ότι είναι πρόθυμοι να διαπράξουν ακόμη και έγκλημα για να επιτεθούν σε εμένα και την οικογένειά μου, επειδή δεν υπάρχει κανένα όριο προκειμένου να φιμώσουν τις γυναικείες φωνές", επεσήμανε. 

Για την ιστορία, η Gibson αρνείται να αποσυρθεί από τον προεκλογικό της αγώνα και αναμένεται να έρθει αντιμέτωπη με τον αντίπαλό της, David Owen στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το απόκοσμο timelapse βίντεο από την επέλαση της αφρικανικής σκόνης στην Αθήνα

Η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα έκανε αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες, χαρίζοντας απόκοσμες εικόνες.

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.