Η απίστευτη 'προφητεία' του Δημήτρη Μαύρου για την εκλογή του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Τον περασμένο Ιούλιο, ο διευθύνων σύμβουλος της MRB είχε περιγράψει ένα προφίλ που ομολογουμένως, κάτι μας θυμίζει.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 19 Σεπτεμβρίου 2023

Στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη του πολιτικού αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, επικράτησε ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 45,04%. Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να μας κάνει και τεράστια εντύπωση, αφού ο Δημήτρης Μαύρος, ο διευθύνων σύμβουλος της MRB, είχε κάνει την ανάλογη πρόβλεψη, όπως επεσήμανε μία εύστοχη ανάρτηση της δημοσιογράφου Βασιλικής Σιούτη στο Χ (πρώην Twitter).

Πολύ πριν υποβάλλει την υποψηφιότητά του ο Κασσελάκης και συζητηθεί γενικότερα το όνομά του -συγκεκριμένα τον Ιούλιο που μας πέρασε- ο Δημήτρης Μαύρος μιλώντας στο Open, είχε περιγράψει το προφίλ του ιδανικού επόμενου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. 

"Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Πρώτον, ο νέος πρόεδρος πρέπει να είναι περισσότερο μορφωμένος από τον κ. Τσίπρα. Πρέπει να είναι περίπου ή εξίσου γοητευτικός όσο ο κ. Τσίπρας. Πρέπει να μπορεί να σταθεί στο εξωτερικό καλύτερα απ' ό,τι ο κ. Τσίπρας. Και πρέπει εσωτερικά, μέσα στην Ελλάδα, οι αγορές να μη νιώθουν ότι απειλούνται από επιλογές τις οποίες θα κάνει. Άρα, λοιπόν, βρείτε εσείς με τα χαρακτηριστικά που σας έδωσα τον κατάλληλο...", είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μαύρος.

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το απόκοσμο timelapse βίντεο από την επέλαση της αφρικανικής σκόνης στην Αθήνα

Η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα έκανε αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες, χαρίζοντας απόκοσμες εικόνες.

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.