Παγωτά σαν cocktail για ένα απολαυστικό καλοκαίρι

Η γεύση πάει σε άλλο επίπεδο με αυτά τα νέα, λαχταριστά παγωτά, εμπνευσμένα από διάσημα cocktail.

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με δύο πράγματα, όταν πρόκειται για γεύση. Τα παγωτά και τα cocktails. Δροσιστικά, λαχταριστά, φρουτώδη και γλυκά συμπληρώνουν ιδανικά την εμπειρία των πιο ξέγνοιαστων και διασκεδαστικών μηνών του χρόνου, είτε βρίσκεσαι στην παραλία, είτε σε κάποια ατμοσφαιρική ταράτσα στην πόλη, είτε (γιατί όχι;) στο σπίτι σου. Αν σου λέγαμε, λοιπόν, πως πλέον υπάρχει ένα προϊόν που συνδυάζει αυτά τα δύο με τον πιο απολαυστικό τρόπο;

Είναι αλήθεια- η Kayak, με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυσή της, φέρνει στο προσκήνιο τη νέα σειρά παγωτών Kayak Kocktails εμπνευσμένη από τα πιο διάσημα cocktails. Και όπως καταλαβαίνεις, περιέχουν αλκοόλ.

Από το 1993 μέχρι και σήμερα η Kayak προσφέρει premium παγωτά και γλυκά, χρησιμοποιώντας τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως σε κάθε 5άστερο ξενοδοχείο και καλό εστιατόριο που θα επισκεφθείς, θα βρεις custom, ασυναγώνιστες γεύσεις διά χειρός Kayak. Πώς να πεις όχι στο γλυκάκι μετά;

Σε ένα κομβικό σημείο για την ιστορία της, η Kayak το γιορτάζει δίνοντας νέα διάσταση στον όρο "απόλαυση" με το συνδυασμό κρεμώδους παγωτού και αλκοόλ στις ιδανικές αναλογίες. Εμείς δε μπορούμε παρά να την ευχαριστήσουμε για αυτό το απρόσμενο δώρο που μας κάνει για το καλοκαίρι.

Παγωτά σαν cocktail για ένα απολαυστικό καλοκαίρι

Η σειρά περιλαμβάνει 4 γεύσεις σε limited edition, που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. Και οι 4, θυμίζουν εμβληματικά cocktails που σίγουρα κάπου κάπως κάποτε έχεις απολαύσει στο αγαπημένο σου μπαράκι.

Το Mexican Twist περιέχει παγωτό dulce de leche, λευκή τεκίλα και κομμάτια καραμέλας-ιδανικό για όσους έχουν μία παραπάνω αδυναμία στη γλύκα και πάντα ψάχνουν στον κατάλογο για το cocktail "γαλακτομπούρεκο".

Kayak

Η συνέχεια στο Gr.Askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας