Ceresio7: Αέρας και γεύσεις Μιλάνου στη Μύκονο
Το νέο γευστικό spot στο Νησί των Ανέμων έχει φινέτσα, στυλ και την υπογραφή των Dean και Dan Caten.
Στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου, το εστιατόριο Ceresio7 Mykonos είναι η νέα δημιουργική και αισθητική ιδέα των Dean και Dan Caten και του αρχιτεκτονικού γραφείου Storage Milano. Το Ceresio7 Mykonos στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό στυλ του νησιού με την ιταλική φινέτσα και τον κομψό μοντερνισμό της δεκαετίας του 1950.
Απλώνεται σε έκταση μεγαλύτερη από 400 τ.μ., σε μια όμορφη αυλή με λευκή τοιχοποιία όπου η διακόσμηση του χώρου κινείται σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις. Ξεκινώντας με το εξαιρετικό δάπεδο, το πράσινο στοιχείο της φύσης που είναι απόλυτα εναρμονισμένο μέσα στο χώρο, τα κομψά καθίσματα του εστιατορίου και φτάνοντας μέχρι τα κεραμικά σκεύη στο τραπέζι, ο επισκέπτης βιώνει μία ξεχωριστή αίσθηση φιλοξενίας.
Η κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, προσφέρει μια μοναδική σύγχρονη ερμηνεία της ιταλικής κουζίνας, βασισμένη σε καλά στρογγυλεμένες γεύσεις και στη συνέπεια των πιάτων, στα οποία η απλότητα είναι συνώνυμη με την αυθεντικότητα. Το bar του εστιατορίου ξεχωρίζει για τα cocktails και τη λίστα κρασιών και ποτών.
Info
Καλογερά 25, Χώρα Μυκόνου
Τηλ. 6936 799626
www.ceresio7.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς
Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος Κρουστης