Ένα Sexy Fish κάνει πιο νόστιμη την Γλυφάδα
Ιντριγκαδόρικο όνομα, fusion προσανατολισμός, έμφαση στην πρώτη ύλη και εξαιρετικά cocktails στρέφουν το ενδιαφέρον στο spot που ισορροπεί ανάμεσα σε new age izakaya και bar-resto και μόλις άνοιξε στη Γλυφάδα.
Ο Τάκης Ντόκος από το θρυλικό Egomio μαζί με τον Γιάννη Παυλίδη (Sushi Rolls στον Πειραιά, Ten Modern Asian στη Μαρίνα Ζέας και Hato Sushi στον Κορυδαλλό) σκέφτηκαν και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο γευστικό concept, που παρουσιάζουν ως "fusion Japanese bites & bar". Το Sexy Fish λοιπόν μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής, κάνοντας την 'πρεμιέρα' του την περασμένη Πέμπτη.
Cool χώρος, fusion φιλοσοφία
Ο χώρος του είναι minimal και ζεστός, με γήινα χρώματα και λίγα φυτά ανάμεσα από τα τραπέζια, συν μία ευρύχωρη μπάρα.
H μουσική, που είναι στα σωστά ντεσιμπέλ ώστε να διασκεδάσεις και παράλληλα να συζητήσεις, εύκολα θα χαρακτηριζόταν feelgood -εδώ θα ακούσεις από Rihanna μέχρι Luciano Pavarotti και από René Aubry έως Tonino Carotone. Ο γευστικός του προσανατολισμός, φυσικά, fusion.
Η συνέχεια στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς
Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος Κρουστης