Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης μαγειρεύει (και) στο Youtube

Ο βραβευμένος σεφ ανοίγει διαδικτυακά την κουζίνα του σπιτιού του, με το Alex Cooks @ Home.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 25 Ιανουαρίου 2021

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι γνωστός σε όλους μας μέσα από την εξαιρετική δουλειά του στο CTC την τελευταία 5ετία αλλά και στο ιδιαίτερο pop up στο Καφενείο Σι Τι Ση, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Εν αναμονή της 'μετακόμισης' του CTC στον Κεραμεικό -και της πολυπόθητης επανεκκίνησης ασφαλώς της εστίασης γενικότερα- ο γνωστός σεφ αποφάσισε να ανοίξει την κουζίνα του σπιτιού του μέσα από το νέο του (μέχρι το επόμενο) project.

Ποιο είναι αυτό; Μία δική του εκπομπή στο YouTube, το Alex Cooks At Home, που ουσιαστικά αποτελεί την 'κλειδαρότρυπα' στην οικιακή κουζίνα του βραβευμένου σεφ. 

Εκεί, το γαστρονομικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζει συναντιέται με απλές καθημερινές συνταγές, τις οποίες ο καθένας μπορεί να φτιάξει στο σπίτι του. Φυσικά, σε αρκετές από αυτές θα υπάρχει και η απαραίτητη gourmet πινελιά, που συχνά θα προστίθεται και από άλλους επώνυμους σεφ που ο Αλέξανδρος θα φιλοξενεί.

Ακόνισε λοιπόν μαχαίρια, ζέστανε το φούρνο και πάτα το play καθώς ο σεφ Τσιοτίνης θα σου σερβίρει και διαδικτυακά, με γαρνιτούρα τα έξοχο ούτως ή άλλως χιούμορ του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας