Διπλή βράβευση για την Kayak στα Great Taste Awards 2023

Οι δύο επετειακές γεύσεις της Kayak που διακρίθηκαν στα Great Taste Awards 2023.

Γράφει: Esquire Editors 18 Σεπτεμβρίου 2023

Άλλη μία χρονιά που η ελληνική εταιρία παγωτών Kayak διακρίνεται στο διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards. Αυτή τη φορά την τιμητική τους είχαν οι επετειακές γεύσεις παγωτών Kayak Koktail που λανσαρίστηκαν στην αρχή του έτους με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων δημιουργίας της εταιρείας.

Εμπλουτισμένες με αλκοόλ οι γεύσεις Manhattan (με Βέλγικη Σοκολάτα με Whiskey, κεράσι, γλυκό Βερμούτ & Bitter) & Espresso Martini (με Μόκα, espresso, Gin, λικέρ καφέ & κομμάτια κακάο) βραβεύτηκαν με 2 χρυσά αστέρια και 1 χρυσό αστέρι αντίστοιχα.

Διπλή βράβευση για την Kayak στα Great Taste Awards 2023
Kayak

Μάλιστα οι κριτές ανέφεραν πως οι δύο αυτές αλκοολούχες γεύσεις παγωτού Kayak Κocktail πρόκειται για εξαιρετική καινοτομία ενώ δεν παρέλειψαν να αποθεώσουν τη βελούδινη υφή, το έντονο άρωμα και την μεθυστική τους γεύση.

Ανακάλυψε τις 2 βραβευμένες γεύσεις Manhattan & Espresso Martini στις Boutique Kayak σε Γλυφάδα, Ψυχικό, Καπνικαρέα, Golden Hall & Mύκονο αλλά και online στο shop.kayak.gr.

Kayak Ice Cream

Η "Kayak" είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία που εδώ και τρεις δεκαετίες δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής παγωτού και γλυκών. Η φιλοσοφία των παγωτών Kayak είναι η συνεχής αναζήτηση της τέλειας συνταγής μέσα από την μίξη των καλύτερων φρέσκων συστατικών, "πειράζοντας" τις παραδοσιακές συνταγές, ακολουθώντας τις γαστρονομικές τάσεις της εποχής και μέσα από καινοτόμες μεθόδους
παραγωγής με αποτέλεσμα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία. Όλα τα παγωτά Κayak παράγονται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα, αληθινούς ξηρούς καρπούς και εκλεκτές σοκολάτες.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας