Εύκολα churros για καλύτερες μέρες

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Σχεδόν σε κάθε γαστρονομική κουλτούρα του μάταιου τούτου κόσμου θα βρεις ένα έδεσμα ή γλύκισμα που περιλαμβάνει τηγανητή ζύμη. Ένα από τα πιο αγαπημένα διαχρονικά και οικουμενικά είναι τα churros. Ουσιαστικά μιλάμε για μακρόστενα τηγανητά choux, πασπαλισμένα με ζάχαρη, με εξέχουσα θέση στη ζαχαροπλαστική της ισπανικής και μεξικάνικης κουζίνας και τα οποία έχουν υιοθετηθεί από αρκετές ακόμη, σε διάφορες πάντοτε παραλλαγές.

Ο συνδυασμός τους δε, με σοκολάτα ή κανέλα είναι αξεπέραστος και εύκολα μπορεί κάποιος να καταβροχθίσει δεκάδες από αυτά, ακόμη κι αν δεν μιλάμε ακριβώς και για το ελαφρύτερο σνακ.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας