Το Bratkartoffeln είναι ένα αριστούργημα της γερμανικής κουζίνας

Με πατάτες, μπέικον και κρεμμύδια τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 02 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτή η συνταγή με πατάτες είναι ένα κλασικό και αγαπημένο ορεκτικό της γερμανικής κουζίνας, που περιλαμβάνει τηγανητή εκδοχή των πρώτων μαζί με διάφορα ακόμη υλικά όπως μπέικον, πιπεριές και κρεμμύδι. Είναι και μια πολύ νόστιμη γαρνιτούρα για ψητά κρέατα, κυρίως χοιρινό ή λουκάνικα αλλά φυσικά μπορεί να σταθεί και solo σαν πιάτο, πιθανότατα συνοδεύοντας μία πληθωρική ξανθιά μπύρα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας