Τηγανητό κοτόπουλο όπως ποτέ άλλοτε

Η κρούστα παρμεζάνας το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 07 Σεπτεμβρίου 2020

Κοτόπουλο στο τηγάνι. Ίσως ένα από τα πιο υποτιμημένα combo που υπάρχουν (τουλάχιστον στη χώρα μας). Το versatile και πάντοτε κορυφαίο σε προτιμήσεις πουλερικό μπορεί να παίξει σε μπόλικες, διαφορετικές, έξυπνες και πάντοτε νόστιμες συνταγές, κάτι που πρακτικά σημαίνει μεγιστοποίηση και πολυπλοκότητα της απόλαυσης. Στο τηγάνι -αν αξιοποιηθεί σωστά- αποκτά υπέροχη υφή και ασφαλώς μοναδική γεύση, την ώρα που αγκαλιάζεται από υπέροχη κρούστα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας