Το κοτόπουλο πιο καυτερό από ποτέ
Μία συνταγή που θα λατρέψουν οι aficionados των (extra) spicy γεύσεων.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που λατρεύουν τα καυτερά σε σημείο εγκαύματος και εκείνοι που τα αποφεύγουν όπως ο Gianluigi Buffon την κούπα του Champions League. Ένα από τα υλικά που λατρεύουν κάθε είδους hot έκφανσης επάνω τους είναι το κοτόπουλο, ειδικά όταν αυτό περνά από το τηγάνι.
Αν ανήκεις στους πρώτους, ζήτα απλά από τον χασάπη να σου κόψει το κοτόπουλο στα 8, δηλαδή 2 φτερούγες, 2x2 τα μπούτια και 2 στήθη (εννοείται πως βγάζει και πετάει την "καρένα" του στήθους, το τελείωμα της φτερούγας και πως σπάει το κάτω κότσι από το πόδι) και απλά ακολούθησε τη συνταγή που ακολουθεί.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς
Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος Κρουστης