Τα κεμπάπ του μπάρμπεκιου

Πιο μερακλίδικα από ποτέ.

Όπως και πολλές ακόμη δημοφιλείς συνταγές στον μάταιο τούτο κόσμο, έτσι και το κεμπάπ κατάγεται από την Μέση Ανατολή, με τις ιστορικές ρίζες του να βρίσκονται πίσω στον 10ο αιώνα και τις απαρχές της μεσοποταμικής, περσικής και αραβικής γαστρονομίας.

Θα το συναντήσεις ασφαλώς -όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε έδεσμα- σε εκατοντάδες παραλλαγές. Δοκίμασε και την παρακάτω, με ιδανική αναλογία μοσχαρίσιου/αρνίσιου κιμά και φυσικά μπόλικα μπαχαρικά.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας