Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το cheesecake με γεύση μπακλαβά

Να ένα combo που δεν περίμενες.

Σου αρέσει το cheesecake. Σου αρέσει και ο μπακλαβάς. Αλλά δεν θέλεις να φας δύο διαφορετικά γλυκά. Τι κάνεις; Προφανώς και το αυτονόητο, όσο κι αν ο όρος "cheesecake με γεύση μπακλαβά" σου ακούγεται λίγο περίεργος αρχικά.

Μπορεί η παρασκευή του να φαντάζει περίπλοκη, ωστόσο μπαίνοντας στην κουζίνα και ακολουθώντας τις οδηγίες θα καταλάβεις ότι κάτι τέτοιο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας