3 fun και νόστιμοι τρόποι για να αξιοποιήσεις το μπέικον
Τρία μονοπάτια που θα σε οδηγήσουν στη λεωφόρο της απόλαυσης.
Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να αξιοποιήσεις το θείο δώρο που λέγεται μπέικον. Όλοι άλλωστε γνωρίζουν πως τα πάντα μπορούν να γίνουν νοστιμότερα αν τοποθετήσεις επάνω ή μέσα τους μία ή περισσότερες φέτες (ή και στρώσεις, γιατί όχι;).
Μπορείς να το βάλεις σε σάντουιτς, μπορείς να το φας με το πρωινό, μπορείς να το τοποθετήσεις σε πίτσα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε burger, μπορείς να το εντάξεις ως γαρνιτούρα σε ένα Bloody Mary, μπορείς να το κάνεις ακόμη και μαρμελάδα.
Η λίστα "μπορείς-να-κάνεις-κάτι-με-μπέικον" μοιάζει να μην σταματά ποτέ. To Tasty-guide.gr σου δίνει τρεις διαφορετικές ιδέες για κάτι νόστιμο, έξυπνο και γρήγορο. Μπορείς να τις δεις εδώ, εδώ και εδώ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς
Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος Κρουστης