Μαγειρεύοντας τέλεια το αυγό με 4 διαφορετικούς τρόπους

Ήρθε η ώρα να βγεις από το αυγό σου και να μπεις στην κουζίνα.

Γράφει: Tasty-guide.gr 02 Φεβρουαρίου 2021

Από πολλούς -ειδικούς- το αυγό θεωρείται ως η τέλεια τροφή, καθώς το ασπράδι και ο κρόκος συνεργάζονται μεταξύ τους για να προσφέρουν στον οργανισμό μια επαρκή δόση σημαντικών βιταμινών, υγιεινών λιπαρών, ιχνοστοιχείων και άλλων θρεπτικών συστατικών, την ίδια στιγμή που έχουν πολύ μικρή θερμιδική επιβάρυνση.

Παράλληλα, είναι μία νόστιμη βάση για αρκετές συνταγές, κάποιες εκ των οποίων εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και νόστιμες. Όπως οι παρακάτω.

Το Tasty-guide.gr σου παρουσιάζει 4 συνταγές, που μπορείς να δεις εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας