Μαγειρεύοντας την αγκινάρα όπως ποτέ πριν
Οι συνταγές που θα την βάλουν στην καρδιά σου.
Πάει σχεδόν με όλα, παίζει σε συνταγές ως λευκή και κοκκινιστή, είναι ευπροσάρμοστη, αγαπά τόσο το κρέας όσο και τα θαλασσινά και γενικότερα είναι από εκείνες τις under-the-radar πρώτες ύλες που ίσως να άξιζαν λίγο περισσότερο της προσοχής σου. Η αγκινάρα δικαιωματικά πρέπει να έχει μία θέση στις γαστρονομικές σου συνήθειες, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να μεταμορφωθεί ακόμη και σε γλυκό του κουταλιού ή λικέρ.
Δες πώς θα την αξιοποιήσεις καταλλήλως, με τις παρακάτω συνταγές.
Το Tasty-guide.gr σου παρουσιάζει 5 εκδοχές, που μπορείς να δεις εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς
Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος Κρουστης