Λαζάνια: Πάντοτε πληθωρικά, πάντοτε νόστιμα

Κανείς δεν έχασε με λαζάνια.

Τα λαζάνια είναι ένα από τα φαγητά που ευνοήθηκαν τρομερά από την επέλαση της ιταλικής κουζίνας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, κατά τη διάρκεια του μεταναστευτικού κύματος από τη γείτονα χώρα προς τις ΗΠΑ κατά τις αρχές του 20ού αιώνα. Ευέλικτα, πληθωρικά και νόστιμα, μπορούν να υποστηρίξουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις και να προσφέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Το Tasty-guide.gr σου δίνει κάποιες συνταγές για να το διαπιστώσεις και ο ίδιος στην κουζίνα του σπιτιού σου. Μπορείς να τις δεις εδώ, εδώ και εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας