Demi Lovato, χόρεψέ μας στο ταψί

Το κορίτσι που κάποτε χόρεψε με τον ίδιο τον διάβολο έγινε ένα non-binary άτομο ετών 29.

Όμορφο, τρελό και πειραγμένο παιδί το Demi Lovato, που ξεκίνησε το ταραχώδες του ταξίδι στην παγκόσμια show biz ως έφηβο ηθοποιό για να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δυνατά τραγουδιστ@ και τηλεπερσόν@ της τελευταίας δεκαπενταετίας. Γεννημένο στις 20 Αυγούστου του 1992, στο Νέο Μεξικό, από μητέρα cheerleader και πατέρα μουσικό, το μέλλον τού επιφύλασσε ένα σιρκουί τρελών επιτυχιών και την ανάπτυξη μίας ιδιαίτερης αγάπης για το βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου, στο οποίο κατέχει μπλε ζώνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Η απουσία από τη δισκογραφία και η μεγάλη επιστροφή

Αφού από τα τέλη των zeroes και μέχρι πριν από μερικά χρόνια διέγραψε μία λαμπρή δισκογραφική πορεία κάνοντας γκελ στη νεολαία με τις επιρροές του από την Christina Aguilera και την Kelly Clarkson, στη συνέχεια προέβη σε μία μικρή αποχή την οποία ούτε που πήραμε χαμπάρι. Φέτος, όμως, έκανε δυναμικό comeback με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, τεσσάρων επεισοδίων περικαλώ (sic), με τίτλο Demi Lovato: Dancing with the Devil, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο YouTube τον Μάρτιο. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το 7ο studio album του, το Dancing with the Devil... the Art of Starting Over, το οποίο το ίδιο έχει περιγράψει ως ανεπίσημο soundtrack του ντοκιμαντέρ.

> Διάβασε ακόμα: Η Britney Spears γεννήθηκε γυμνή

Η απόφαση να γίνει ουδέτερο

Παρότι έχει κατά καιρούς συνάψει σχέσεις με διάφορούς διάσημους άντρες, όπως με τον Joe Jonas (το μακρινό 2010), το ίδιο είχε περιγράψει στο παρελθόν τη σεξουαλικότητά του ως ρευστή και είχε δηλώσει ανοιχτό στο να βρει την αγάπη στο πρόσωπο ενός ανθρώπου ανεξαρτήτως φύλου.

Demi Lovato, χόρεψέ μας στο ταψίGetty Images

Όλα αυτά μέχρι τον Μάρτιο που έκανε αρχικά coming out ως pansexual και queer, δηλώνοντας μάλιστα υπερβολικά queer σε αυτή του τη φάση για να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με άντρες. Στη συνέχεια, τον Μάιο, ανακοίνωσε δημόσια ότι είναι non-binary άτομο (οι γονείς και οι φίλοι του το ήξεραν νωρίτερα) και έκανε γνωστό ότι θέλει να αναφέρονται στο πρόσωπό του σε ουδέτερο γένος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

> Διάβασε ακόμα: Τι ακριβώς σημαίνει να είσαι non-binary

Το σκοτεινό του παρελθόν

To Demi Lovato έχει περάσει πολλά στη ζωή του γι' αυτό και πιστεύουμε ότι το διακρίνει μία σοφία. Ο πατέρας του ήταν κακοποιητικός. Μετά τον θάνατό του, μάλιστα, τον περιέγραψε ως ψυχικά ασθενή. Στα 15 του βιάστηκε και αργότερα υπέφερε από διάφορες διατροφικές διαταραχές, ενώ ανέπτυξε εθισμό σε ψυχότροπες ουσίες που λίγο έλλειψε να του στοιχίσουν τη ζωή. Οπότε μόνο χαιρόμαστε που ανακάλυψε πριν από τα τριάντα του το τι είναι και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε χρόνια πολλά. Από εδώ και πιο πέρα, λοιπόν, μόνο καλές, όμορφες και φωτεινές στιγμές στη ζωή σου, Demi μου παράξενο, Demi μου περίεργο, Demi μου ωραίο.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου