Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι φτιαγμένη για διεθνή καριέρα

Η πρωταγωνίστρια του Maestro είναι το νέο cover girl της Madame Figaro και ρίχνουμε μία ματιά σε όσα αποκάλυψε στο τεύχος Ιανουαρίου.

Γράφει: Esquire Editors 22 Δεκεμβρίου 2022

Το πανέμορφο κορίτσι που μάγεψε μέσα από τη μικρή οθόνη και εντυπωσίασε πάνω στο θεατρικό σανίδι είναι έτοιμο (από καιρό) να ταξιδέψει το ταλέντο και τη γοητεία του σε όλο τον κόσμο. Κάτι μας λέει ότι το 2023 θα είναι η χρονιά της. Το 2023 όμως θα είναι και η χρονιά των Beauty Stars. Ο αγαπημένος θεσμός, που φέρει την υπογραφή της Madame Figaro και αναδεικνύει τα καλύτερα beauty προϊόντα, δεν επιστρέφει απλώς μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής εσωστρέφειας λόγω κορονοϊού, αλλά επιστρέφει ανανεωμένος ως Beauty Stars with Attitude και εναρμονίζεται με τις τάσεις στον χώρο της ομορφιάς και της κοινωνίας. Και, φυσικά, το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε για να εκπροσωπήσει τη νέα εποχή του θεσμού ήταν αυτό της Κλέλιας Ανδριολάτου.

Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη στο Madame Figaro Ιανουαρίου

-Ποια γυναίκα θεωρείς πρότυπο ομορφιάς; Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, τον φροντίζει και τον αποδέχεται.

-Ποια είναι τα δικά σου φετίχ ομορφιάς; Μου αρέσει πολύ να μυρίζω τα προϊόντα πριν επιλέξω και λατρεύω όσα έχουν ελκυστικό άρωμα αλλά και ιδιαίτερη υφή. Επίσης, αγαπώ όλα τα προϊόντα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα.

-Μετά από μια πορεία αρκετών ετών στο μόντελινγκ αποφάσισες να μας συστηθείς ξανά, ως ηθοποιός αυτή τη φορά. Η υποκριτική ήταν κάτι που πάντα σε ενδιέφερε; Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν το παιδί που ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός. Αυτό είναι κάτι που προέκυψε στην πορεία. Γενικά είμαι άνθρωπος που δε διστάζω να αποδέχομαι τις προκλήσεις και να ρισκάρω – μέσα από μια τέτοια διαδικασία προέκυψε και η σχέση μου με το θέατρο. Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα, να απολαμβάνω τη διαδρομή και να πορεύομαι ανάλογα με το πού με οδηγούν.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr και ολόκληρη η συνέντευξη στο Madame Figaro Ιανουαρίου που κυκλοφορεί. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου