Φήμες λένε ότι η Juliana Nalu είναι το τρίτο πρόσωπο στο ειδύλλιο Lewis Hamilton - Shakira

Ποια είναι η βραζιλιάνα καλλονή που φαίνεται πως έχει μπει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Μέχρι πριν λίγες μέρες δε γνωρίζαμε καν πως η Shakira είναι το "δεύτερο" πρόσωπο στη σχέση της με τον Lewis Hamilton, και ήδη κυκλοφορούν φήμες πως υπάρχει και τρίτο (βλ. Juliana Nalu); Δεν τις προλαβαίνουμε τις εξελίξεις στα προσωπικά της Shakira, η οποία θυμίζουμε ότι λίγους μήνες πριν, χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της, Gerard Pique, αφού την απάτησε.

Προσπερνώντας την "ιεροσυλία" του να απατήσεις την Shakira, πάμε στο νέο ειδύλλιο της, αυτό με τον περιζήτητο οδηγό της Formula 1. Πρόσφατα και αφού η τραγουδίστρια έχει μετακομίσει μόνιμα στο Μαϊάμι, κυκλοφόρησαν οι φήμες πως οι δυο τους βγαίνουν- κάτι παραπάνω από φιλικά.

Μάλιστα, πηγές από το κοντινό περιβάλλον της Shakira επιβεβαίωσαν τη φημολογία αναφέροντας "Το φλερτ ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες στο Μαϊάμι κι εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ και οι δύο νιώθουν αυτές τις "πεταλούδες" στο στομάχι".

Οι πεταλούδες όμως δεν αρκούν, από ό,τι φαίνεται, καθώς μία άλλη γυναίκα πιθανολογείται πως εμπλέκεται με τον Lewis Hamilton και αυτή είναι η Juliana Nalu. Οι δύο τους έχουν εμφανιστεί και στην ίδια καφετέρια, ενώ τον Ιανουάριο λέγεται πως βρέθηκαν μαζί σε ένα τζακούζι με κοινούς τους φίλους.


Ποια είναι η Juliana Nalu

Η Juliana Nalu είναι μοντέλο από την Βραζιλία και, όπως βλέπεις και μόνος σου, είναι κάτι παραπάνω εντυπωσιακή. Συνεργάζεται, μάλιστα, με πολλά διάσημα πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένων των Mix Models, MGM Models και Elite Model Management.

Αψεγάδιαστο σώμα, θεϊκές αναλογίες και ένα Instagram "φωτιά" που προσεγγίζει τους 1 εκ. ακολούθους, συνθέτουν ιδανικά την εικόνα της βραζιλιάνας καλλονής.

Το δίλημμα μεταξύ Shakira και Juliana Nalu είναι πράγματι κομματάκι δύσκολο, αλλά ο μόνος που έχει λόγο σε αυτό -δυστυχώς- είναι ο υπερτυχερός Lewis Hamilton. Εάν και εφόσον υφίσταται κάτι τέτοιο, εμείς δεν εγκρίνουμε πάντως.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου