Kaia Gerber, το nepo baby της καρδιάς μας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον κλώνο της Cindy Crawford που έχει γενέθλια σήμερα.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 03 Σεπτεμβρίου 2023

"Δεν θα αρνηθώ το προνόμιο που έχω". Ακόμη και αν είναι μόνο το γεγονός ότι έχω μια πραγματικά μεγάλη πηγή πληροφοριών και κάποιον που μου δίνει εξαιρετικές συμβουλές, μόνο γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή". Κάπως έτσι αναφέρθηκε πρόσφατα στο νεποτισμό και στα προνόμια που απολαμβάνει στην καριέρα της λόγω της διάσημης μητέρας της, η Kaia Gerber, το πανέμορφο μοντέλο που κλείνει σήμερα τα 22 του χρόνια.

Kaia Gerber, το nepo baby της καρδιάς μας Corey Nickols/Getty Images for IMDb

Μόλις τη βλέπεις, αντιλαμβάνεσαι απευθείας πως είναι η κόρη της Cindy Crawford, αφού η ομοιότητα μεταξύ των δύο γυναικών είναι, πραγματικά, εντυπωσιακή. Ωστόσο, η Kaia Gerber είναι πολλά περισσότερα από αυτό και το έχει ήδη αποδείξει, ουκ ολίγες φορές, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Μπορεί η ζωή της να βρίσκεται στο προσκήνιο απ' όταν ήταν 10 ετών και συμμετείχε στην πρώτη της καμπάνια μόδας, ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που δε γνωρίζεις για εκείνη. Με αφορμή τη σημερινή ημέρα των γενεθλίων της, συγκεντρώσαμε 15 άγνωστα facts για την Kaia Gerber και σου τα παρουσιάζουμε:

1. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ από τα 13 της

Όπως ήδη αναφέραμε, η Kaia Gerber έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ όταν ήταν 10 ετών, στη junior σειρά του οίκου Versace. 3 χρόνια αργότερα, υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο μόντελινγκ με πρακτορείο & στα 16 της περπάτησε στην πρώτη της πασαρέλα.

2. Δε βλέπει την ομοιότητα με τη μητέρα της, Cindy Crawford

Η Gerber είχε πει πως πως για πολύ καιρό δεν πίστευε ότι έμοιαζε με τη μητέρα της. Τον Νοέμβριο του 2017, οι θαυμαστές της θεώρησαν πως αστειεύεται όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την Crawford με τη λεζάντα: "Απλά δεν βλέπω την ομοιότητα".

3. Έχει παίξει σε βίντεο κλιπ

Η Gerber έχει κάνει εμφανίσεις σε μουσικά βίντεο για καλλιτέχνες όπως ο John Eatherly, αξιοποιώντας ακόμη μία πλατφόρμα για να αναδείξει το ταλέντο της. Ιδού: 

4. Λατρεύει το Παρίσι

Η ίδια έχει δηλώσει πως το Παρίσι είναι ο αγαπημένος της ταξιδιωτικός προορισμός. Ο λόγος; Μα, φυσικά η μόδα, η κουλτούρα και oι γαστρονομικές απολαύσεις.

5. Έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στο Sister Cities

Η Gerber απέδειξε πως είναι υπολογίσιμη δύναμη και στο χώρο της υποκριτικής, από το πρώτο της κιόλας εγχείρημα, με τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Sister Cities.

6. Γιόρτασε τα 18α της γενέθλια με ένα λαμπερό πάρτι στην Times Square

Με θέμα το Burlseque, η εορτάζουσα Kaia Gerber εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων της στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα εντυπωσιακό outfit - φόρο τιμής στη Cindy Crawford και συγκεκριμένα σε μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της.

7. Ο αδερφός της, Presley, είναι και εκείνος επαγγελματίας μοντέλο

Η Kaia Gerber φαίνεται να έχει αρκετά στενή σχέση με τον μεγαλύτερο αδελφό της, Presley, ο οποίος είναι επίσης μοντέλο. Μάλιστα, τα δύο αδέρφια συνεργάζονται με το ίδιο πρακτορείο μοντέλων.

8. Θαυμάζει την Kendall Jenner

Η Kaia έχει εκφράσει το θαυμασμό της για το μοντέλο και στενή φίλη της Kendall Jenner, με τις δυο γυναίκες να έχουν εντοπιστεί πολλές φορές μαζί, αποδεικνύοντας τον ισχυρό δεσμό τους.

9. Έχει αναδειχθεί μοντέλο της χρονιάς

Όχι πως μας κάνει εντύπωση, αφού είναι, πράγματι, ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της, ωστόσο, ο τίτλος του "Μοντέλου της χρονιάς" ήρθε το 2018 -όταν ήταν ακόμη 17 χρόνων- για να το επιβεβαιώσει, και επίσημα.

10. Στο παρελθόν έβγαινε με τον Jacob Elordi

Συγκεκριμένα, η Gerber και ο Elordi άρχισαν να βγαίνουν τον Σεπτέμβριο του 2020 και χώρισαν, περίπου ένα χρόνο αργότερα, το Νοέμβριο του 2021. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι δεν έκρυβε τον έρωτά του, κάνοντας συχνά κοινές εμφανίσεις.

11. Βρίσκεται σε σχέση με τον Austin Butler, εδώ και 2 χρόνια

Από τον Δεκέμβριο του 2021, υπήρχαν υποψίες πως το μοντέλο και ο πρωταγωνιστής του Elvis, είναι ζευγάρι. Πλέον, οι δυο τους μετρούν σχεδόν 2 χρόνια σχέσης και, όπως φαίνεται, είναι καλύτερα από ποτέ.

12. Έχει και εκείνη χαρακτηριστική ελιά, σαν την Cindy Crawford

Ένα χαρακτηριστικό - σήμα κατατεθέν της μητέρας της ως μοντέλο ήταν, αναμφίβολα, η γοητευτική ελιά στο πρόσωπο. Η Gerber την κληρονόμησε και αυτή, μαζί με το υπόλοιπο εντυπωσιακό πακέτο της Cindy Crawford.

13. Έχει περπατήσει σε πολλά show της Victoria's Secret

Αν και μόλις 22 ετών, η Gerber έχει στο βιογραφικό της και αρκετές συμμετοχές στα εμβληματικά shows του διάσημου οίκου εσωρούχων, δίπλα σε άλλα εξίσου πανέμορφα και καταξιωμένα μοντέλα.

14. Ο αγαπημένος της σχεδιαστής είναι ο Alexander McQueen

Μεγαλωμένη μέσα στη μόδα, η Gerber έχει αναπτύξει με επιτυχία το δικό της προσωπικό στυλ. Μάλιστα, έχει δηλώσει πως αγαπημένος της σχεδιαστής είναι ο αείμνηστος Alexander McQueen, αφού τα τολμηρά σχέδιά του της προκαλούν θαυμασμό.

15. Έχει (σχεδόν) 10 εκατ. followers στο Instagram

Η Gerber διατηρεί μία ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας συχνά τις fashion-forward εμφανίσεις της, τις επαγγελματικές συνεργασίες της και, φυσικά, χαρίζοντας ένα sneak peek της καθημερινότητάς της στους εκατομμύρια followers της.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου