Η Emily Blunt είναι στα καλύτερά της

Σαν σήμερα, στις 23 Φεβρουαρίου του 1983, γεννιέται η Emily Blunt. 23 χρόνια μετά, μπαίνει στις ζωές μας ως η κοκκινομάλλα του The Devil Wears Prada.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 23 Φεβρουαρίου 2024

Οι περισσότεροι από εμάς, τη γνωρίσαμε στην ταινία του 2006 The Devil Wears Prada. Τότε, η κοκκινομάλλα Emily Blunt έμοιαζε πολλά υποσχόμενη, λίγοι όμως μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα μας απασχολούσε χρόνια μετά, για όλους τους σωστούς λόγους. Σήμερα, η ταλαντούχα ηθοποιός γιορτάζει τα 41ά της γενέθλια και εμείς δε μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως πράγματι, είναι στα καλύτερά της. 

Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφo το έκανε 23 ολόκληρα χρόνια πριν, με την ταινία The Royal Family. Το ταλαντούχο αυτό κορίτσι, έχει βραβευθεί με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην τηλεταινία Gideon's Daughter ενώ έχει κερδίσει και ένα βραβείο BAFTA, το 2009, ως Καλλιτέχνης της Χρονιάς. Το 2018 υποδύθηκε τη Mary Poppins, στην ταινία Mary Poppins Returns ενώ το 2023 πρωταγωνίστησε και στη δραματική ταινία εγκλήματος Pain Hustlers. Η ηθοποιός έχει πλέον καταφέρει να εδραιώσει το όνομά της στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, με την ίδια μάλιστα να βρίσκεται φέτος για πρώτη φορά υποψήφια για το Όσκαρ β΄γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στο Oppenheimer. Δεν το λες και λίγο. 

Η προσωπική της ζωή εδώ και πολλά χρόνια βαίνει καλώς καθότι είναι παντρεμένη με τον John Krasinski -οι δυο τους είναι μαζί από το 2010- ενώ έχουν αποκτήσει και δύο κόρες.

Emily BluntAmy Sussman/Getty Images

 Στο μεταξύ, σόσιαλ μίντια, δεν έχει. Νιώθει ότι έτσι θα αποσπούσε την προσοχή των θαυμαστών της, από τη δουλειά της, ενώ εικάζουμε, πως απλώς δεν της αρέσει και τόσο η δημοσιότητα. Άλλωστε, την πρώτη της εγκυμοσύνη κατάφερε να την κρύψει καλά από όλους, με την ίδια να είναι πολύ προσεκτική στα γυρίσματα του μιούζικαλ Into the Woods. 

Κάποτε παρεμπιπτόντω, η Emily Blunt ήθελε να γίνει μεταφράστρια ισπανικών για τα Ηνωμένα Έθνη απλώς και μόνο γιατί της άρεσε να διαβάζει βιβλία του Gabriel Garcia Marques στην πρωτότυπη γλώσσα. Χρόνια μετά, το όνειρό της είναι απλώς να παίξει σε μία ταινία με τον Leonardo DiCaprio και αυτό, δεν το βλέπουμε καθόλου απίθανο να συμβεί. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σε λίγες μέρες από τώρα, η 41χρονη Emily Blunt μπορεί και να είναι μία βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. Ποιος ξέρει...

Emily BluntGareth Cattermole/Getty Images
Emily BluntGilbert Flores/Variety via Getty Images
Emily BluntAxelle/Bauer-Griffin/FilmMagicAxelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Emily BluntJames Devaney/GC Images
Emily BluntTheo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld
Emily BluntWiktor Szymanowicz/Anadolu Agency via Getty Images

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου