Μια ματιά στο Instagram της Ελένης Βουλγαράκη

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι τυχερός.

Εδώ και μερικούς μήνες, η Ελένη Βουλγαράκη είναι ζευγάρι με τον Φώτη Ιωαννίδη. Και μπορεί μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο να μην το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει, οι πράσινες όμως καρδούλες μιλάνε από μόνες τους. Κάποιοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο μεταξύ, επειδή γνωρίζουν για το μεταξύ τους ειδύλλιο, συχνά πυκνά αφήνουν σχόλια στο προφίλ της παρουσιάστριας που υπονοούν ότι η ίδια επηρεάζει τις επιδόσεις του αγαπημένου της. Ναι, μιλάμε για τέτοιο παραλογισμό. 

Όπως και να έχει, η παρουσιάστρια παρακολουθεί συνεχώς τους αγώνες του συντρόφου της, χθες σχολίασε ένα ποστ του παίκτη του Παναθηναϊκού βάζοντάς του emojis καρδιάς. Ο ίδιος, απάντησε στην Ελένη Βουλγαράκη με την ίδια, πράσινη καρδούλα, κάτι που δε μας αφήνει δηλαδή καμία αμφιβολία για το αν είναι μαζί ή όχι. 

Την Ελένη Βουλγαράκη ωστόσο, τη γνωρίζαμε και πριν από τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, δε χρειαζόμασταν κανέναν Φώτη Ιωαννίδη για να μπει στο ραντάρ μας. 

H 34χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός γεννήθηκε στην Καστοριά. Στα 18 της χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με τη νοσηλευτική, πολύ γρήγορα όμως, ο δρόμος της την έφερε στην Αθήνα και στον χώρο της δημοσιογραφίας. Η καριέρα της ξεκίνησε από το κανάλι του MAD ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις πρωινές εκπομπές της Σίσσυς Χρηστίδου. Ξανθιά, γλυκιά και πάντα χαμογελαστή, η Ελένη Βουλγαράκη δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη και αυτό, μπορείς εύκολα να το καταλάβεις ακόμα και από τις φωτογραφίες της. 

Ρίχνοντας λοιπόν μία ματιά στο Instagram της Ελένης Βουλγαράκη, βρήκαμε μερικές που θα σου αρέσουν και σένα. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου