Το νέο Sportage είναι ένα από τα πιο βαριά χαρτιά της ΚΙΑ

Ένα SUV που πλησιάζει την αρτιότητα.

Η Kia παρουσίασε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου Sportage. Το μοντέλο αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Ιούλιο στην Κορέα και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να δημιουργήσει νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία του.

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Kia, η Opposites United, αποτελεί τον πυρήνα του design επηρεάζοντας κάθε πτυχή της εμφάνισης και του χαρακτήρα του. Οι πρώτες εικόνες δίνουν μια αρχική αίσθηση της αποφασιστικής και πρωτοποριακής παρουσίας του SUV αποτίνοντας φόρο τιμής στην τελειότητα και την απλότητα της φύσης, ενώ ταυτόχρονα συνδέονται με τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση.

Το νέο Sportage είναι ένα από τα πιο βαριά χαρτιά της ΚΙΑΚΙΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΑ SPORTAGE 2021 3ΚΙΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΑ SPORTAGE 2021 2ΚΙΑ

Έχει μια μυώδη εμφάνιση καθώς και μια δυναμική αλλά και κομψή σιλουέτα. Στα αξιοσημείωτα νέα στοιχεία του περιλαμβάνονται οι καθαρές και έντονες γραμμές που χαρακτηρίζουν τις επιφάνειες. Το εμπρός μέρος αποτελεί μια άμεση και σαφή δήλωση, με μια μεγάλη μαύρη μάσκα που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του. Πίσω οι μυώδεις γραμμές των ώμων συγκλίνουν ομαλά ώστε να συναντήσουν τα λεπτά φώτα ημέρας, που πλαισιώνουν το νέο λογότυπο της Kia και του Sportage.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΑ SPORTAGE 2021 3ΚΙΑ

Τέλος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το εσωτερικό αποκαλύπτει έναν χώρο προσανατολισμένο προς τον οδηγό που διαθέτει χαρακτήρα, ποιότητα και καινοτόμο τεχνολογία. Στο επίκεντρο βρίσκεται μια όμορφη, ενσωματωμένη καμπύλη οθόνη. Περισσότερες λεπτομέρειες του Sportage για την Ευρώπη θα παρουσιαστούν τις επόμενες εβδομάδες.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας