Grand Prix Τζέντα: Το πρόγραμμα του αγώνα της Formula 1

Ο 2ος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 διεξάγεται στην Τζέντα και είναι απογευματινός, οπότε πρέπει να διαμορφώσεις αναλόγως το πρόγραμμά σου.

Γράφει: TopGear 16 Μαρτίου 2023

Απογευματινός είναι ο 2ος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 στην Σαουδική Αραβία. Μετά την πρεμιέρα του Μπαχρέιν οι ομάδες παραμένουν στην περιοχή, αλλά μεταφέρονται στην δυτική ακτή της Αραβικής Χερσονήσου και στην Ερυθρά Θάλασσα, εκεί που η Τζέντα φιλοξενεί τον ταχύτερο αγώνα του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τους οργανωτές η πίστα έχει υποστεί αλλαγές που θα την κάνουν ακόμη ταχύτερη από αυτό που είδαμε πέρσι. 

Τηλεοπτική κάλυψη 

Το φετινό Grand Prix στη Σαουδική Αραβία έχει μεταφερθεί μια ώρα πιο νωρίς, σε μια πιο ευρωπαϊκή ώρα θα μπορούσε να πει κανείς. Έτσι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 Ελλάδας και όπως ισχύει για το 2023, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του Ant1 καθώς επίσης και το Ant1+. To Formula 1 Show, η εκπομπή που συνοδεύει την μετάδοση του αγώνα, θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα στις 18:00 με τους Τάκη Πουρναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη και θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. 

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας