Οδηγώντας τη νέα Porsche Cayenne στη Λειψία

Η Porsche Cayenne αναβαθμίστηκε στα σημεία όπως περιγράφει ο Φώτης Ραΐσης που την οδήγησε στην πίστα δοκιμών της εταιρείας στη Λειψία.

Γράφει: TopGear 08 Ιουλίου 2023

Η Porsche δεν φημίζεται για τις εκτενείς ανανεώσεις των μοντέλων της, που πάντως συμβαίνουν σε κάθε γενιά και ουσιαστικά αναβαθμίζουν την εμπορική αξία των μοντέλων της. Στην περίπτωση της 3ης γενιάς Cayenne που παρουσιάστηκε το 2017 και φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια παραγωγής της, οι αλλαγές που έγιναν ήταν περισσότερες από το σύνηθες.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα όμως ένα είναι αυτό που κυριαρχεί: ο εντεινόμενος ανταγωνισμός. Μόνη στα premium SUV η Porsche για πολλά χρόνια, πλέον έχει να ανταγωνιστεί μια Maserati Levante, μια Lamborghini Urus, μια Bentley Bentayga, μια Aston Martin DBX και εσχάτως μια Ferrari Purosangue.

Τελικά είναι αυτός ο βασικός ανταγωνισμός της Cayenne ή θα πρέπει να τον αναζητήσουμε σε πιο μαζικές εταιρείες και στα αντίστοιχα μοντέλα των Mercedes, BMW, Audi και Αlfa Romeo. Δύο κουπιά στον ίσκιο μιας βάρκας, είναι η απάντηση ή αλλιώς και τους μεν και τους δε. Τα πορτοφόλια των πελατών όλων των παραπάνω είναι παχυλά και όσο να ΄ναι η Porsche εδώ είναι το πιο καθιερωμένο όνομα. Περισσότερες από 1.250.000 Cayenne έχουν κυκλοφορήσει στους διεθνείς δρόμους και ένας στους τρεις "πορσάκηδες" είναι πλέον ιδιοκτήτης μίας!

Η συνέχεια στο TopGear

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα