Πώς ξεκουράζεται ο Lando Norris της McLaren

Όσα είπε ο Lando Norris, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό Esquire.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 08 Φεβρουαρίου 2024

Πριν από το πρώτο σαββατοκύριακο του Grand Prix του Λας Βέγκας, ο οδηγός της McLaren Racing Lando Norris γιόρτασε τα 24α γενέθλιά του. Για να διασφαλίσει ότι το ορόσημο θα μείνει αξέχαστο, η Hilton έστειλε μια συναρπαστική σειρά από παραδόσεις με θέμα το Λας Βέγκας απευθείας στο δωμάτιο του Norris μέσω της υπηρεσίας "vroom service", τον βοήθησε να συγκεντρώσει πόντους Hilton Honors και να ανεφοδιαστεί με νόστιμες, βολικές μπουκιές μέσω της παραδοσιακής υπηρεσίας δωματίου (το αγαπημένο του, ένα σάντουιτς με κοτόπουλο, περίμενε πάντα στο pit).

Το Hilton είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης της McLaren Racing, και το Virgin Hotels Las Vegas, Curio Collection by Hilton, είναι η κορυφαία επιλογή του στο Λας Βέγκας, λέει ο Βρετανός, εν μέρει λόγω της μακράς κληρονομιάς του Hilton στην Sin City. Το Hilton του Λας Βέγκας ήταν κάποτε το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο και αργότερα έγινε η πρώτη εταιρεία φιλοξενίας που εισήγαγε "residency" για καλλιτέχνες όπως ο Elvis Presley και ο Johnny Cash.

Αλλά για τον Norris, το θέμα είναι τόσο η άνεση όσο και η τοποθεσία. "Όταν ταξιδεύεις τόσο πολύ όσο εγώ, πάντα εν κινήσει, μια άνετη και αξιόπιστη διαμονή είναι τόσο σημαντική", λέει. Διάβασε παρακάτω περισσότερα από τον νεαρό αθλητικό αστέρα για τις ταξιδιωτικές του συνήθειες και τα must-haves των ξενοδοχείων του, όπως τα μοιράστηκε με το αμερικανικό Esquire.

>Ποιες είναι οι τρεις πιο σημαντικές ανέσεις που απολαμβάνεις στο ξενοδοχείο;
Οι αγώνες είναι ένα πολύ σωματικό άθλημα, οπότε χρειάζομαι ένα άνετο κρεβάτι για να έχω έναν ποιοτικό ύπνο, ένα γυμναστήριο ή σπα και ένα εξαιρετικό εστιατόριο για να μπορώ να ανεφοδιάζομαι", λέει ο Norris, προσθέτοντας ότι επιλέγει να μένει σε καταλύματα της Hilton κάθε φορά που υπάρχει ένας μεγάλος αγώνας λόγω της αξιόπιστης ποιότητας. Η μάρκα είναι συνεπής, λέει, "όπου κι αν βρίσκομαι στον κόσμο.

>Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου;
Συνήθως κατευθύνομαι προς το παράθυρο για να δω τι είδους θέα έχω. Στη συνέχεια, συνδέομαι στο δωρεάν Wi-Fi, ώστε να μπορώ να επικοινωνήσω με τους φίλους και την οικογένειά μου, να δω μερικά βίντεο και να χαλαρώσω.

>Πού θα ταξίδευες με 1 εκατομμύριο πόντους Hilton Honors;
Ενώ η καριέρα του τον έχει ήδη οδηγήσει σε εκπληκτικά μέρη όπως το Αμπού Ντάμπι και η Σιγκαπούρη, υπάρχουν ακόμη τόνοι τόπων στη λίστα του Norris. "Θα τους χρησιμοποιούσα για να μείνω με τη Hilton σε ένα μέρος που δεν έχω επισκεφθεί.

Γύρος ταχύτητας

>Ντουλάπα ή βαλίτσα;
"Όταν βρίσκομαι στο δρόμο, είναι πιο εύκολο να ζω από τη βαλίτσα μου. Πακετάρω με οργανωμένο τρόπο -τα πάντα είναι εύκολο να τα αρπάξω- και αυτό με γλιτώνει από το να χρειάζεται να ξαναπακετάρω."

>Ανατολή ή ηλιοβασίλεμα;
Σίγουρα θα διάλεγα το ηλιοβασίλεμα. Δεν είμαι πρωινός άνθρωπος!

>Μπουρνούζι ή πετσέτα;
Νομίζω ότι χρειάζεσαι και τα δύο, τότε δεν μπορείς να κάνεις λάθος.

>Γυμναστήριο ή σπα;
Και τα δύο. Γυμναστήριο για προπόνηση ενώ βρίσκομαι στο δρόμο, αλλά σπα όταν ήταν μια κουραστική εβδομάδα, για να βεβαιωθώ ότι ξεκουράζομαι και αναρρώνω καλά.

>BYO προϊόντα περιποίησης ή προϊόντα του ξενοδοχείου;
Είμαι ένας συνδυασμός. Έχω μαζί μου μερικά βασικά είδη, αλλά τα ξενοδοχεία Hilton έχουν υπέροχα προϊόντα περιποίησης, αν ξεχάσω κάτι ή μου τελειώσει.

>Κανονικό ή καθυστερημένο checkout;
Όποτε μπορώ, προτιμώ το δεύτερο - μου αρέσει ένα χαλαρό πρωινό.

>Υπηρεσία δωματίου ή εστιατόριο;
Υπηρεσία δωματίου. Μετά από μια κουραστική μέρα, είναι ωραίο να αποσυμπιέζεσαι. Ένα καλό γεύμα, τηλεόραση ανοιχτή... είναι λίγο σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα