Πώς και πού δημιουργήθηκαν οι 'Απαράδεκτοι'

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε και έκανε αποκαλύψεις για την μάλλον πιο δημοφιλή ελληνική σειρά ever.

Γράφει: Esquire Editors 18 Νοεμβρίου 2021

Οι Απαράδεκτοι ήταν μία από τις σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που έμειναν στην ιστορία και μαζί με αυτούς και η Ρένια Λουιζίδου ως "Αστροπελέκι". Με τα χρόνια η δημοφιλής ηθοποιός εξελίχθηκε στη συγκλονιστική Σκεύω στη σειρά της ΕΡΤ "Βαρδιάνος στα σπόρκα" και στη συνέχεια έκανε -και συνεχίζει να κάνει- μία αρκετά αξιόλογη καριέρα. Η Ρένια Λουιζίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" στην ΕΡΤ1.

Η αγαπημένη ηθοποιός των πολλών επιτυχιών μίλησε για τις δύο εντελώς διαφορετικές γυναικείες προσωπικότητες, τις οποίες υποδύεται φέτος στην τηλεόραση και στο θέατρο αντίστοιχα, για το "κύμα αγάπης σε σημείο… αμηχανίας" που λαμβάνει φέτος από τα social media, αλλά και για τον λόγο που η ίδια δεν είναι καθόλου ενεργή σε αυτά.

Πώς γεννήθηκαν οι "Απαράδεκτοι"

Η Ρένια Λουιζίδου αναπόλησε τη σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, τους "Απαράδεκτους", θυμήθηκε πώς γεννήθηκε η ιδέα για τη μεγάλη επιτυχία, ποιος εμπνεύστηκε το επίθετο "Αστροπελέκι", ενώ περιέγραψε σπαρταριστά περιστατικά από τα γυρίσματα με τον "σίφουνα" Βλάσση Μπονάτσο, καθώς και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Γιάννη Μπέζο. Πόσο εύκολο ήταν να "τινάξει" αυτόν τον ρόλο από πάνω της και τι γνωρίζει, άραγε, ο γιος της για εκείνη την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία της μαμάς του;

> Διάβασε ακόμη: Σασμός, μία ταινία που κατά τύχη έγινε τηλεοπτική σειρά

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σειρά γεννήθηκε ως ιδέα στη Δήμητρα Παπαδοπούλου σε μία παράσταση όπου συμπτωματικά έπαιζαν όλοι οι μελλοντικοί Απαράδεκτοι.

"Παίζαμε σε μια επιθεώρηση στο Παρκ που σκηνοθετούσε ο Σταμάτης Φασουλής όπου ήμασταν όλοι όσοι θα παίζαμε στους Απαράδεκτους. Η Δήμητρα έγραφε τα κείμενα μαζί με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Φασουλή. Εγώ δεν προοριζόμουν καν να παίξω. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα νούμερο που δεν το ήθελε κανείς. Μόλις είχα βγει από τη σχολή. Αν δεν ήταν ο Γιάννης να με σπρώξει στη σκηνή, δεν θα έβγαινα.

Εκεί μέσα σε αυτά τα καμαρίνια, στον χαβαλέ και το γέλιο άρχισε να σκέφτεται η Δήμητρα να φτιάξει ένα σίριαλ κάπως έτσι. Η Δήμητρα άρχισε να το επικοινωνεί στα κανάλια αλλά μη φανταστείτε ότι δέχτηκαν. Έκαναν βόλτα οι "Απαράδεκτοι" είπε χαρακτηριστικά.

Πώς βγήκε το περιβόητο παρατσούκλι "Αστροπελέκι"

"Ο Γιάννης (Μπέζος) είπε τη λέξη "αστροπελέκι” σε ένα γύρισμα. Τα παιδιά είχαν την εμπειρία να αυτοσχεδιάσουν κι αυτοσχεδίαζαν πολύ.

> Διάβασε ακόμη: Η ολική επαναφορά των δημιουργών στην ελληνική τηλεόραση

Είχε μια ατμόσφαιρα η σειρά που δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί. Το συζητούσαμε με τον Γιάννη και πρόσφατα ότι αν αυτά που κάναμε στους Απαράδεκτους τα κάναμε σήμερα θα είχαμε απολυθεί" είπε.

"Ο Βλάσης ήταν ένας σίφουνας, μια κινούμενη φασαρία που δεν μπορούσε να λειτουργήσει με μίζερους όρους τύπου "άργησες”. Ήμουν το πιο… ηλικιωμένο άτομο. Ο Βλάσης που με περνούσε κάποια χρόνια και δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω" είπε για τον Βλάση Μπονάτσο.

Από Thetoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η πρώτη μεξικανική βελτιωμένη Porsche έχει παρατσούκλι και λέγεται 'Mariachi'

Η συνεργασία του ιάπωνα καλλιτέχνη, Akira Nakai, και του ταλαντούχου Μεξικανού βελτιωτή, Juca, "γέννησε" την Porsche 911 RWB "Mariachi".

Γραφει Παυλος Κρουστης

Mark Zuckerberg, τι σου συμβαίνει;

Ο Mr. Facebook ξαφνικά δείχνει να ενδιαφέρεται για τα ρούχα που φοράει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Κι αν η χρήση κάνναβης αλλάζει το DNA μας;

Σύμφωνα με μελέτη, η χρήση κάνναβης μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο επιγονιδίωμα του ανθρώπινου σώματος.