Jennifer Lopez: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας της

Η νέα ταινία της Jennifer Lopez θυμίζει τρομακτικά την πραγματική της ζωή.

Γράφει: Esquire Editors 19 Νοεμβρίου 2021

Στη νέα ταινία Marry Me που πρωταγωνιστεί, η Jennifer Lopez ψάχνει απεγνωσμένα την αληθινή αγάπη, ύστερα από μία ερωτική απογοήτευση. Μήπως σκεφθήκατε κι εσείς πως η τέχνη μιμείται τη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας; Η Lopez υποδύεται την Kat Valdez, μία σούπερ σταρ (με λίγα λόγια τον εαυτό της), η οποία έχει σχέση με τον Bastian, τον οποίο υποδύεται ο Maluma, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής. Οι δυο τους αποφασίζουν να παντρευτούν on stage, όταν λίγο πριν ανεβούν στη σκηνή, κυκλοφορεί ένα βίντεο του τραγουδιστή, στο οποίο φαίνεται πως απατάει τη σύντροφό του.

Αγάπη μου, παντρεύτηκα έναν fan

Με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου, η Valdez ανεβαίνει στη σκηνή και δέχεται να παντρευτεί έναν άγνωστο fan που κρατάει μια πινακίδα που γράφει 'Marry Me'. Αυτή την κρατάει ο Charlie - τον οποίο υποδύεται ο Owen Wilson- ένας μαθηματικός, ο ποίος συνοδεύει την κόρη του στη συναυλία, κρατώντας στιγμιαία το πλακάτ της. Με λίγα λόγια, οι δυο τους καταλήγουν να παντρεύονται, με τα μέσα να τους πολιορκούν, λόγω του περίεργου αυτού γάμου. Τελικά, οι δυο τους προσπαθούν κατά κάποιο τρόπο να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει, με τα προφανή εμπόδια να εμφανίζονται εξαρχής.

Η δήλωση της λατίνας σταρ

Η ίδια η Jennifer Lopez είχε δηλώσει για την ταινία: 'Είναι πολύ προσωπική για εμένα. Πραγματικά καταλαβαίνω αυτή τη ζωή. Η Kat Valdez είναι μία καλλιτέχνης. Είναι διάσημη και στη δουλειά εδώ και πολύ καιρό. Είχε τα πάνω και τα κάτω της στην προσωπική της ζωή. Η Kat είναι δυνατή και έχει αυτοπεποίθηση. Είναι μία businesswoman. Είναι αφεντικό. Όμως, είναι και ένας κανονικός άνθρωπος που είναι μοναχικός και χρειάζεται αγάπη και θέλει να νιώθει ότι έχει ένα σπίτι'.

Αν ενδιαφέρεσαι, η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο του 2022 και πιο συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Από: Harpersbazaar.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας