To House of Gucci ενίσχυσε τις πωλήσεις του οίκου στην Ελλάδα

Οι πωλήσεις του οίκου Gucci παρουσιάζουν κατακόρυφη αύξηση.

Γράφει: Esquire Editors 07 Δεκεμβρίου 2021

Στο βιογραφικό μελόδραμα παραγωγής και σκηνοθεσίας του Ridley Scott, υπό τον διεθνή τίτλο "House of Cucci" εξιστορείται επί μεγάλης οθόνης η ταραχώδης ζωή των Gucci, μία διαδρομή με ερωτικές ατασθαλίες, απιστία και αμαρτωλές περιπλανήσεις στο χώρο της υψηλής ραπτικής με απόγειό της τη δολοφονία του κληρονόμου της δυναστείας των Gucci, Maurizio Gucci, από την πρώην σύζυγό του, Patrizia Reggiani. 

Κερδοφόρα πορεία στην Ελλάδα

Αυτή τη στιγμή και παρά τις δυσκολίες που παρουσίασε το 2020 για το σύνολο του επιχειρείν παγκοσμίως και ιδίως για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη λιανική πώληση αγαθών, η Gucci στην Ελλάδα έχει καταφέρει να ισχυροποιήσει τη θέση της και να αποτελεί μία κερδοφόρα επιχειρηματική οντότητα με τζίρο 11,8 εκατομμυρίων ευρώ το 2019 (4,48 εκατ. ευρώ ο αντίστοιχος κύκλος εργασιών του 2020 λόγω Covid-19). Nα σημειωθεί μάλιστα ότι το 2019 οι πωλήσεις της Gucci στην ελληνική αγορά έφεραν και καθαρά κέρδη 227 χιλ. ευρώ (ζημίες 4 χιλ. ευρώ το 2020).

Σε ό,τι αφορά το πρώτο εξάμηνο του 2021 η επιχείρηση ενίσχυσε τις πωλήσεις της κατά 49% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2020, δεδομένης της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων αλλά και του καινούργιου καταστήματος που λειτούργησε στη Μύκονο. Υπό αυτές τις συνθήκες η προσθήκη και του νέου σημείου πώλησης θα την φέρει σταδιακά πάνω από το φάσμα κύκλου εργασιών των 11 εκατ. ευρώ που κατέγραψε εντός του 2019. 

Η συνέχεια στο Capital.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας