Βενετία Κύρου, πώς μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε σε μία διαφήμιση;

Η ιδιοκτήτρια του model & actors agency Happy People μας εισάγει στο μαγικό κόσμο της διαφήμισης.

Γράφει: Esquire Editors 19 Απριλίου 2022

Η διαφήμιση έχει μεγάλη δυναμική αφού χρησιμοποιεί πρόσωπα, εικόνες και σύμβολα για να προωθήσει την εταιρεία και τα προϊόντα της με έξυπνο τρόπο. Οι διαφημιστικές καμπάνιες αυξάνουν τις πωλήσεις μιας επιχείρησης και η Happy People της Βενετίας Κύρου με ένα roaster από commercial faces, actors και models που ανανεώνεται διαρκώς, είναι εδώ για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε νέο της πελάτη.

Η επιλογή των προσώπων

Η επιλογή των ατόμων που πρωταγωνιστούν σε καμπάνιες γίνεται μέσα από μια πολυεπίπεδη διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν εξειδεκευμένοι συνεργάτες μας, όπως οι Μάξιμος Καρράς, Βαγγέλης Σαλεύρης, Ελένη Κοττάρη, Σωτηρία Χαλικιοπούλου, Γεωργία Κοντογιάννη, Λίλα Αγγελακοπούλου, με επικεφαλής τον κ. Καρρά, Casting Director της Happy People. Ένας παραγωγός ή ένας Casting Director καθώς και όλη η ομάδα αναζητούν ένα πρόσωπο το οποίο θέλουν να πέτυχει. Ψάχνουν για κάποιον ο οποίος θα κάνει πραγματικότητα το σενάριο, την ιδέα, το ρόλο. H Happy People έχοντας μια μακρόχρονη εμπειρία και γνώση, είναι σε θέση να το πετύχει αυτό. Άλλωστε το motto της συνοψίζεται στη φράση "all ages, all faces”, που δεν είναι άλλο από το δίχως μεζούρα, ανεξαρτήτως φύλου & ηλικίας, απομακρυνόμενοι από το ευρωπαϊκό αυστήρο στυλ της απολυτότητας και συμμετρίας.

All people, happy

Είναι γεγονός πως στην εποχή που διανύουμε, το body positivity έχει επηρεάσει και τα social media, αποδοµώντας τα κανονιστικά πρότυπα ομορφιάς, προτρέποντας όλους μας να έχουμε µια θετική, απενοχοποιηµένη εικόνα για το σώμα μας και εν τέλει για τον εαυτό μας. Μια τέτοια οπτική διευρύνει και πάλι την αποδοχή όλων των σωματότυπων και των ανθρώπων ανεξαιρέτου φυλής, μεγέθους, φύλου, εμφάνισης και φυσικής ικανότητας. Είμαστε φυσιολογικοί και όμορφοι, όπως ακριβώς είμαστε.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα