Ο Κάρολος ξεκίνησε τις απολύσεις από όταν στέφθηκε Βασιλιάς

Τα 100 ατόμα που έμαθαν για τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει ο νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Γράφει: Esquire Editors 15 Σεπτεμβρίου 2022

Με το που ο Κάρολος διαδέχθηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο, ύστερα από την είδηση του θανάτου της, πολλά άτομα από το προσωπικό της βασιλικής οικογένειας ενημερώθηκαν για τη λήξη της συνεργασίας τους με το Παλάτι.

Γιατί προχώρησαν στις αλλαγές

Πιο αναλυτικά, δεδομένου ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, θα μετακομίσουν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφήνοντας την πρώην κατοικία τους, Clarence House, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αποδεσμεύσουν αρκετά άτομα από το προσωπικό του συγκεκριμένου σπιτιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, εκατοντάδες εργαζόμενοι σε όλα τα πόστα του σπιτιού έλαβαν μία ενημέρωση για πιθανή απόλυση, χωρίς ακόμα να έχει ληφθεί κάποια τελική απόφαση. Πιο αναλυτικά, ο βοηθός του Καρόλου, Sir Clive Alderton, ενημέρωσε το προσωπικό με μία επιστολή που έγραφε πως η αλλαγή στον ρόλο του βασιλιά σημαίνει πως θα γίνουν αλλαγές και στην κατοικία, εξηγώντας πως θα παύσουν οι δραστηριότητες στο Clarence House, το οποίο θα κλείσει. Επομένως, οι υπηρεσίες αρκετών εργαζομένων δεν θα χρειαστούν.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας