Οι γυναίκες της ζωής του Pele

Τρεις γάμοι, επτά παιδιά, πολλές σχέσεις με λαμπερές και όμορφες γυναίκες: Ο βασιλιάς Pele ήταν "γυναικάς".

Γράφει: Esquire Editors 30 Δεκεμβρίου 2022

Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν ο Pele, στα 73 του τότε χρόνια, δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να παντρευτεί για τρίτη φορά με την σύντροφό του από το 2008. Ο γάμος με την κατά 32 χρόνια νεότερή του Marcia Aoki έγινε τελικά το 2016. Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας, με διπλή καταγωγή από την Ιαπωνία και τη Βραζιλία, στάθηκε στο πλευρό του μέχρι το τέλος.

Ο πρώτος γάμος: Ήταν 26 ετών και γυναικάς

Ο Pele παντρεύτηκε με την πρώτη σύζυγό του, τη Rosemeri dos Reis Cholbi, το 1966. Εκείνος ήταν 26 ετών και ήδη ένα ανερχόμενο όνομα του ποδοσφαίρου. Δεκαέξι χρόνια αργότερα έπεσαν οι τίτλοι τέλους σε αυτόν το γάμο που χαρακτηρίστηκε από φήμες για αναρίθμητες συζυγικές απιστίες από τον άνθρωπο που εν τω μεταξύ, έγινε "βασιλιάς".


Με τη Rosemeri απέκτησαν τρία παιδιά αλλά η ταμπέλα του "γυναικά" που την συντηρούσε με τις περιπέτειες του υπερίσχυσε. 

ατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου με την πρώτη σύζυγό του, φημολογείται ότι απέκτησε άλλα δύο παιδιά εκτός γάμου. Το ένα εμφανίζεται να είναι το παιδί που γέννησε η υπηρέτρια της οικογένειας, Anicia Machado.

1982 -1996: Τα χρόνια του πάρτι

Μετά το διαζύγιο, το 1982 ο Pele σε ηλικία 42 ετών είναι σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του που την απολαμβάνει μέχρι κεραίας. Βγαίνει με διάσημες και όμορφες, λαμπερές και εστεμμένες της ομορφιάς. Γλεντάει, ξεσπάει, κάνει πάρτι. Στο πλευρό του, τραγουδίστριες, ηθοποιοί, μια αστραφτερή Μις Βραζιλία, η Flavia Cavalcanti, εστεμμένη στον διαγωνισμό ομορφιάς του 1989.

Ο δεύτερος γάμος: 12 χρόνια, δίδυμα

Το 1996, ο αδιαφιλονίκητος "βασιλιάς Pele" είναι έτοιμος για τη δεύτερη δέσμευση. Παντρεύεται με την ψυχολόγο και τραγουδίστρια γκόσπελ Assiria Seixas Lemos με την οποία αποκτούν μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης δίδυμα, τη Celeste και τον Joshua. Θα ζήσουν μαζί μέχρι το 2008, οπότε και 12 χρόνια μετά τον γάμο τους, έρχεται η στιγμή του δεύτερου διαζυγίου.

Η τρίτη και τελευταία σύζυγος

Το 2008, ο Pele είναι πια 68 ετών, έχει πίσω του δύο γάμους και ισάριθμα διαζύγια, πέντε παιδιά από τους γάμους αυτούς και, κατά τις φήμες που κυκλοφορούν, άλλα δύο. Είναι ένα σύμβολο, μια λαμπερή προσωπικότητα που στη Βραζιλία λατρεύεται και σε όλο τον κόσμο που αγαπά το ποδόσφαιρο αναγνωρίζεται ως ο κορυφαίος. 

Ο Πελέ είναι σελέμπριτι και περιζήτητος καθώς είναι παρίσταται σε λαμπερές εκδηλώσεις. Στο Met Gala εκείνης της χρονιάς στη Νέα Υόρκη πέφτει πάνω στην τρίτη σύζυγό του. Η όμορφη 40άρα με την οποία παίρνει μαζί το ασανσέρ είναι μια παλιά, φευγαλέα γνωριμία της δεκαετίας του '80, όταν εκείνη ήταν παντρεμένη με τον πρώτο σύζυγό της κι ο βασιλιάς χόρευε στον τρελό ρυθμό της δόξας του. Η Marcia, κατά 32 χρόνια νεότερή του, είναι από το Σάο Πάολο και, το 2008, έχει μόλις χωρίσει. Είναι δυναμική και έχει δική της επιχείρηση τροφοδοσίας. 

Η Marcia Aoki θα γίνει λίγα χρόνια αργότερα η τρίτη σύζυγός του που θα σταθεί στο πλευρό του μέχρι το τέλος του στα 82 του χρόνια, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας