Γιατί ο αδερφός της Diana επιτίθεται στον Donald Trump;

Ο αδερφός της πριγκίπισσας του λαού δεν θέλει το όνομα της αδερφής του να συνδέεται με εκείνο του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Γράφει: Esquire Editors 27 Μαρτίου 2023

Δεν υπάρχει κάποιος που θα ήθελε αυτή τη στιγμή να συνδέεται με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, αφού ο Donald Trump έχει "ακυρωθεί" από το κοινό και τους διασήμους, ειδικότερα μετά τα τραγικά γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου του 2021 στο Καπιτώλιο. Γι' αυτό τον λόγο, προκειμένου ο ο αδερφός της Diana, Charles Spencer να προστατεύσει τη μνήμη της ενάντια στα πρόσφατα σχόλια του Trump, προχώρησε με τη σειρά του σε μία κακοπροαίρετη ανάρτηση για τον πρώην Πρόεδρο. 

Ειδικότερα, ο Donald Trump τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιεί διάφορα διάσημα ονόματα στις περιοδείες του με αφορμή το νέο του βιβλίο, Letters to Trump. Σε αυτό, ο ίδιος αναζήτησε τα αρχεία του για να ανασύρει επιστολές από διάσημους, μεταξύ αυτών και της πριγκίπισσας Diana, της Oprah Winfrey, της βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα, σε συνέντευξή του ανέφερε πως όλοι αυτοί οι A-list πριν αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ τον "έγλειφαν" και ήθελαν να τον έχουν από κοντά.

Η ανάρτηση του Charles Spencer

Έξαλλος από αυτή τη δήλωση του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, ο Charles Spencer θέλοντας να προστατεύσει τη μνήμη της αδερφής του, δήλωσε πως "έκπληκτος να ακούω ότι ο Donald Trump υποστηρίζει πως η εκλιπούσα αδερφή μου, Diana, ήθελε να τον 'γλείψει', καθώς τη μόνη φορά που τον ανέφερε σε εμένα - όταν χρησιμοποιούσε το καλό της όνομα για να πουλήσει κατοικίες στη Νέα Υόρκη- ξεκάθαρα τον έβλεπε ως κάτι χειρότερο από μια πρωκτική ρωγμή".

Η συνέχεια στο Harper'sBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα